Nieuws

Realme Pad vanaf 29 november te koop in België voor 259 euro

Realme gaat haar eerste Realme Pad-tablet naar Europa brengen. Wie er snel bij wil zijn, kan de tablet vandaag al bestellen.

De Realme Pad lanceerde officieel op 9 september, maar aanvankelijk was de tablet enkel te koop in China en India. Het is de eerste Android-tablet die de Chinese smartphonefabrikant op de markt brengt. Op de website van Realme zien we dat de Realme Pad op weg is naar Europa. Dat zal slechts in een select aantal landen zijn, maar België staat mee in het lijstje van landen waar Realme zal leveren. Ook Nederland, Duitsland, Luxemburg en Portugal horen bij de gelukkigen.

Met de Realme Pad wil het Chinese bedrijf zich vooral als een prijsbreker in de markt zetten. De tablet is geschikt voor het spelen van lichtere games en videostreamen/-bellen. Het LCD-display meet 10,4” en heeft een beeldresolutie van 2000×1200 pixels en voor audio leunt de tablet op vier Dolby Atmos-speakers. Onder de motorkap zit een eerder bescheiden MediaTek Hello G80-processor. De 7100 mAh zou ongeveer een halve dag moeten meekunnen bij intensief gebruik. De tablet wordt tenslotte nog geleverd met Realme’s eigen versie van Android 11. Realme Pad is op gebied van specificaties zeker geen concurrent voor Apple’s iPad, maar positioneert zich als een budgetvriendelijke optie voor wie genoeg heeft aan de basisspecificaties (zoals de TCL TAB 10s die we eerder reviewden).

Te koop vanaf 29 november

Ben je geïnteresseerd in deze tablet, dan zal je nog wel even geduld moeten hebben. Realme Pad zal vanaf maandag 29 november officieel te koop zijn voor een prijs van 259 euro. Je kan de tablet nu al wel bestellen via de webshop van Realme. Doe je dat voor 29 november, dan is de Realme Pad voor 199 euro al van jou. Je hebt wel maar keuze uit één configuratie met 4GB RAM en 64GB opslag. Smartphones van Realme zijn hier te verkrijgen via bol.com, dus we vermoeden dat de tablet binnenkort ook via de webwinkel te koop zal zijn.

Realme is nog een nieuwe speler in de elektronicamarkt. Het Chinese bedrijf splitste in 2018 formeel af van OPPO en valt net als OPPO en OnePlus onder het elektronicaconsortium BBK Elektronics. In China en India is het merk populair maar in Europa moeten ze hun naam nog maken. Dat probeert Realme te doen met laaggeprijsde producten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business