Nieuws

Starlink brengt 500Mbps voor 500 dollar per maand

Starlink Premium 500Mbps
Starlink Premium is een nieuw abonnement waarbij je 500Mbps snelheden moet kunnen halen. Daar hoort ook een nieuwe schotel bij.

Starlink heeft een nieuw abonnement en een nieuwe schotel ontwikkeld. Het gaat om een Premium-abonnement waarbij het bedrijf in staat zou zijn om tot 500Mbps te leveren. Je betaalt er ook een ferme prijs voor, Starlink Premium kost namelijk 500 dollar per maand. De doelgroep is dan ook professionelen of gebruikers met specifieke eisen.

Bij het nieuwe abonnement hoort ook een nieuwe schotel. Die is anders dan de schotel die je bij het “gewone” Starlink-abonnement krijgt. Het betreft hier een rechthoekig design waardoor de schotel volgens het techbedrijf dubbel zoveel antennecapaciteiten en bijgevolg hogere prestaties heeft.

Je betaalt er dus ook wel een flinke som geld voor. Wie het goedkoopste abonnement kiest kan rekenen op een internetsnelheid tussen 100 en 200Mbps. De snelheid van je internet hangt wel af van het moment en verschillende andere factoren. Bovendien ben je bij het Premium-abonnement ook niet zeker van 500Mbps, het bedrijf spreekt namelijk van snelheden die tussen 150 en 500Mbps zullen liggen.

Waarom meer betalen?

Professionele gebruikers kunnen – naast een hogere downloadsnelheid – ook rekenen op meer ondersteuning. Als Premium-klant krijg je namelijk voorrang bij support. Momenteel is het abonnement nog niet beschikbaar maar klanten kunnen zich vooraf al inschrijven. Starlink Premium zal in eerste instantie in de V.S. uitgerold worden en vermoedelijk later pas in Nederland en België.

Vandaag betaal je in België en Nederland 99 euro per maand voor Starlink. Daar komt dan ook nog de eenmalige kost van 500 euro voor de antenne bij.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business