Nieuws

Livestream: zo volg jij vanavond de Apple iPhone 14 lancering

apple
Apple-fans kunnen vanavond weer genieten van de nieuwste Apple-gadgets: tijdens het Far Out-event kondigt Apple mogelijk de iPhone 14-serie en drie Apple Watch-smartwatches aan.

iPhone 14 livestream

Apple houdt vanavond zijn tweede lanceringsevenement van het jaar. Het event start om 19:00, vindt plaats in het Steve Jobs theater en wordt uitgezonden via een livestream. Verwacht wordt dat Apple tijdens dit evenement onder andere de iPhone 14-serie aankondigt. Deze smartphonereeks bestaat volgens eerdere geruchten uit de iPhone 14, 14 Max, 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. Een kleine mini-iPhone hoeven we niet te verwachten in de 14-serie. De reguliere iPhone 14 vormt daarmee Apples nieuwe basismodel.

Naast de nieuwe iPhone-serie zullen ook smartwatches centraal staan tijdens het Far Out-event. De verwachting is dat Apple de Watch Series 8, Watch Pro en een nieuwe Apple Watch SE introduceert. Geruchten over een vernieuwing van de in 2019 geïntroduceerde AirPods Pro doen ook al een tijdje de ronde, en werden begin deze week aangesterkt door een rapportage van Bloomberg.

Uiteraard gaat het hierbij om geruchten en is het maar de vraag of de geruchtenverspreiders het bij het juiste eind hebben. Krijgt de Watch Series 8 bijvoorbeeld wel de temperatuursensor, en is de notch daadwerkelijk verleden tijd op de iPhone 14 Pro (Max)?

Apple Far Out-event op YouTube

Het lanceringsevenement van Apple vanaf 19:00 te volgen via de livestream op YouTube. Wil je er zeker van zijn dat je geen seconde van het event mist, open dan de link naar de livestream en klik op Melding sturen. YouTube stuurt je dan kort voor aanvang van de livestream een melding, zodat je alvast klaar kan gaan zitten voor de aankondiging van Apples producten.

Volg het event via de Apple-website

Je kan het evenement uiteraard ook via de website van Apple volgen. Op de Event-pagina van Apples website vind je vanavond vanaf 19:00 de livestream van het Apple-event. Apple laat je het event direct in je agenda zetten, zodat je ook via deze weg niets van het event hoeft te missen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business