Nieuws

OPPO A17 te koop in België

De OPPO A17 in Lake Blue
Sinds 1 november is de nieuwste smartphone van OPPO te krijgen in ons land. De OPPO A17, zoals het toestel heet, is voor 179 euro de jouwe.

Met een prijs van 179 euro is de nieuwe telefoon een van de goedkopere modellen op de markt, al weet de OPPO A17 met zijn camera’s en grote batterij toch de aandacht te trekken. Allereerst is de A17 voorzien van een 50 MP-camera om foto’s mee te nemen. De hoofdcamera ondersteunt portretretouchering, HDR en een aantal functies waardoor je ook in het schemerdonker nog foto’s kan maken. Naast de hoofdcamera is er een selfiecamera aanwezig met een sensor van 5 MP.

De A17 heeft ook een grote batterij gekregen, waardoor je de telefoon niet te vaak moet opladen. Met de batterij van 5000 mAh zou je zo’n twintig uur onafgebroken moeten kunnen bellen of twintig uur naar YouTube-video’s moeten kunnen kijken. ’s Nachts zorgt de ‘Super Nighttime Standby’ er dan weer voor dat de telefoon niet te veel energie verbruikt, zodat het batterijpercentage met slechts enkele procenten daalt. Overdag kan je met de ‘Super Power Saving Mode’ het onderste uit de kan halen om je telefoon zo lang mogelijk zonder stopcontact te blijven gebruiken.

Verder maakt de OPPO A17 gebruik van de MediaTek Helio G35-processor met een kloksnelheid van 2,3 GHz. Hierdoor is de telefoon meer dan geschikt voor het uitvoeren van alledaagse taken. OPPO’s ColorOS maakt het ook heel wat makkelijker om te multitasken: met FlexDrop kan er een extra app opengehouden worden in een zwevend venster.

De OPPO A17 is beschikbaar met 64 GB opslag, wat uitgebreid kan worden met een microSD-kaartje. Daarnaast is het toestel in twee kleuren te krijgen: Midnight Black en Lake Blue. Het toestel is beschikbaar via onder andere Bol.com en Coolblue.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business