Nieuws

Google brengt 15 nieuwe Nest-ringtonen uit voor de feestdagen

Illustration contains a transparency blends/gradients. Additional .aiCS5 included. EPS 10
Deze feestdagen kan je kiezen uit 15 nieuwe ringtonen voor je Google Nest Deurbel.

Er valt in het straatbeeld (en in meerdere huishoudens) niet naast te kijken, de feestdagen zijn in aantocht! Sinterklaas moet zijn ronde nog wel doen, maar de goedheilig man kan dat al lang niet meer tegenhouden.

Belletje druk

Ook Google doet mee met de vroege feestvreugde. Sinds enkele jaren zelfs via aangepaste deuntjes voor wie een Nest Deurbel naast de deur heeft hangen. Zo zie je het niet alleen wanneer de Kerstman of een andere pakketjesbezorger aanbelt, met letterlijk een druk op de knop worden ze ook verwelkomd door een aangepaste jingle.

In principe zijn deze beltonen beschikbaar voor alle Nest-deurbellen. Net als de vorige versies zijn ook deze allemaal geproduceerd door de eigen audio-UX-ontwerper van Google.

Keuzes, keuzes

De eerste ringtonen zijn vanaf vandaag beschikbaar. Voor wie het joodse Chanoeka viert zijn er drie verschillende opties. Het feest der lichtjes begint dit jaar op 18 december en eindigt op 26 december.

Voor wie Kerstmis viert, uiteraard op 25 december, zijn er vijf opties. Daarvan is ‘Carol of the bells’ toch mijn persoonlijke favoriet!

Er zijn ook twee deuntjes voor Kwanzaa, de feestdagen die (vooral) Afro-Amerikanen vieren van 26 december tot en met 1 januari. Deze feesten zijn gebaseerd op de Afrikaanse cultuur.

Verder heb je ook nog de keuze uit melodietjes die zijn geïnspireerd door Nieuwjaar, waaronder de Schotse klassieker ‘Auld lang syne’ en een duo van gewoon winterse ringtonen.

Vanaf 17 januari komt er dan ook nog eentje bij voor net Nieuwe Maanjaar, ook gekend als Chinees Nieuwjaar. Dat begint in 2023 op 22 januari en de vieringen duren tot en met 5 februari.

Natuurlijk kies je helemaal zelf welk muziekje je gebruikt, wat je eventueel ook viert! Je kan ze allemaal een keer beluisteren voor je een keuze maakt.

Meer lezen: Webapplicatie voor Google Home rolt uit

audiofeestdagengooglegoogle nestkerstmisnieuwsringtonenslimme deurbelsmart hometechnologie

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals