Nieuws

Hands-on met Hearthstone Battlegrounds season 3

Hearthstone Battlegrounds S3
Op 17 januari ging het derde seizoen van Hearthstone Battlegrounds van start, samen met de lancering van patch 25.2. Wat kan je verwachten?

Ongeveer een maand na de lancering van een nieuwe uitbreiding (in dit geval March of the Lich King), kunnen we steevast een nieuw seizoen van Hearthstone Battlegrounds verwachten, dat meteen ook de nodige updates aan de auto-battler van Blizzard met zich meebrengt.

Algemene updates

Om de algemene speelervaring te verbeteren, heeft Blizzard een aantal aanpassingen doorgevoerd in patch 25.2:

  • De 15-damage beperking blijft nu bestaan tot een Hero verslagen is én de match tot beurt 8 gaat (10 goud)
  • Armor krijgt nu een overlay op de health bars op het scorebord
  • Undead en Dual-type minions zijn na March of the Lich King nu ook toegevoegd aan Battlegrounds. Het aantal mogelijke minion types binnen een match blijft gelijk.
  • Undead minions zullen in elke lobby te vinden zijn tot eind januari en dan nog twee weken in 75 procent van de lobbies, waarna ze de normale rotatie zullen volgen.
  • Voor een korte periode duren beurten vanaf beurt 5 vijf seconden langer, zodat iedereen kan wennen aan de nieuwe kaarten

Het gaat om wijzigingen die allemaal zeer welkom zijn en spelers de kans geven om optimaal te profiteren van de nieuwe kaarten die aan Battlegrounds werden toegevoegd. We verwelkomen ook de wijziging aan de damage cap, die ervoor zorgt dat het wat makkelijker overleven is in het begin van een match.

Verder heeft ook Professor Putricide een update gekregen met een volledig nieuwe Hero Power die hem een Undead minion laat maken bestaande uit de combinatie van twee andere minions. Putricide zal gedurende twee weken speelbaar zijn in elke lobby. Andere updates werden doorgevoerd aan de Hero Power van Millificent Manastorm, Lord Jaraxxus, Pyramad en Galewing

Battlegrounds rewards track

Net zoals Standard, heeft Battlegrounds sinds kort een rewards track met extra beloningen. Om deze te unlocken kan je voor 14,99 euro een battle pass aanschaffen, die dan gedurende één seizoen beschikbaar is. In totaal zijn er 40 cosmetics te verzamelen. Het gaat om zaken die geen effect hebben op het spel zelf, maar er wel leuke uitzien, zoals Hero skins, een nieuw bord, een bartender en verschillende emotes.

Tot slot kan je nog tot 31 januari deelnemen aan het Lunar New Year evenement door gewoon Hearthstone te spelen en cosmetics te kopen met de beloningen die je verdient door het uitvoeren van daily quests en het spelen van matches.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business