Nieuws

ChatGPT Plus beschikbaar in België en Nederland 

ChatGPT Plus
ChatGPT Plus, de betalende versie van de AI-chatbot, is nu ook beschikbaar in België en Nederland. Gebruikers van de tool kunnen dus upgraden.

Het nieuws raakte bekend nadat de eerste Belgische en Nederlandse gebruikers screenshots deelden en we namen ook zelf de proef om de som. Als je nu doorklikt vanaf de website van OpenAI, krijg je (zoals je op het bovenstaande beeld) een knop te zien op te upgraden naar ChatGPT Plus.

In België en Nederland betaal je 24,20 dollar (22,65 euro) per maand voor de betalende versie van de chatrobot. Omdat je bij ons 21 procent btw verschuldigd bent, komt dat bovenop de normale prijs van 20 dollar per maand. Betalen kan alleen met een kredietkaart.

ChatGPT Plus krijgt Europese release 

ChatGPT Plus is in één klap beschikbaar in nog meer Europese landen, waaronder Frankijk en Duitsland. Een volledige lijst met een officiële communicatie was voorlopig nog niet terug te vinden.  

OpenAI heeft ChatGPT Plus begin februari gelanceerd in de Verenigde Staten. In de eerste plaats zal je voorrang krijgen op drukke momenten, wanneer gratis gebruikers in de wachtrij gezet worden. Je zal dus altijd en overal toegang hebben tot de chatbot. Daarnaast belooft OpenAI snellere responstijden en krijg je vervroegd toegang tot nieuwe features en bijhorende testperiodes. OpenAI vermeldt tot slot nog dat het verdere mogelijkheden bekijkt om betalende features en abonnementsformules toe te voegen.

ChatGPTkunstmatige intelligentieontspanningOpenAI

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen