Nieuws

Segway kondigt 4 nieuwe KickScooter-series aan

Na de mijlpaal van 10 miljoen KickScooter, breidt Segway hun productlijn nu uit met vier nieuwe KickScooter-series en kondigt ook aan dat ze de L3e-A1 markt voor full-size steps betreden met een spiksplinternieuw product: de Gokart PRO.

Segway-Ninebot is absoluut één van de meest vooraanstaande producenten ter wereld op vlak van micro-mobiliteitsoplossingen. Met hun hoogtechnologische aanpak zijn ze koploper op het vlak van innovatieve micro-mobiliteitstechnologie, wat ervoor zorgt dat ze rijplezier terugbrengen in de mobiliteit.

Lees ook: De beste elektrische steps

KickScooter Max G2


Als Segway-Ninebot spreekt over hun nieuwste KickScooter-model, dan hebben ze het over de ultieme rijervaring. Een motor met een krachtige achterwielaandrijving die tot wel 900W vermogen levert en steile hellingen van 22% kan beklimmen, plus tubeless banden van 10 inch die zelfherstellend zijn en een groter bereik bieden – dit alles dankzij de nieuwste technologie die bekend staat als RideyLongTM! De combinatie van deze hoogwaardige borstelloze motor, de speciaal ontwikkelde formulebanden voor lange afstanden en de geoptimaliseerde controller algoritmes zorgt voor een extra lange rit van maar liefst 70 km op één enkele lading.

De MAX G2 biedt nog meer dan zijn zeer succesvolle voorganger, en tilt de rijervaring naar een nog hoger niveau. Het biedt meer controle, veiligheid en comfort voor bestuurders. Met de hydraulische voorvering en dubbel geveerde achtervering geniet je van nog meer comfort tijdens je reis. Het brede stuur bevat ingebouwde richtingaanwijzers en een anti-diefstal claxon, terwijl het Traction Control System (TCS) zorgt voor extra veiligheid. En met de Apple Find My functie is je KickScooter altijd gemakkelijk terug te vinden.

KickScooter F2-series


De F2-serie is verkrijgbaar in drie modellen: de F2, F2 Plus en F2 Pro. Met zijn bredere stuur biedt deze serie meer stabiliteit en de geïntegreerde richtingaanwijzers maken het woon-werkverkeer veiliger. Dankzij de 10-inch zelfherstellende tubeless banden geniet je van een comfortabele rit. De F2-serie is de perfecte keuze voor de veeleisende forens dankzij de krachtigere motoren en de grotere accucapaciteit. Met achterwielaandrijving, een schijfrem aan de voorkant, een elektronische rem aan de achterkant en tractiecontrole voor gladde oppervlakken biedt deze serie maximale veiligheid. En als je op zoek bent naar nog meer comfort, dan heeft de F2 Pro zelfs voorvering. Al deze functies, inclusief de Apple Find My functie, zijn ontworpen om jou en jouw KickScooter veilig te houden.

KickScooter E2-series


Segway-Ninebot maakt efficiënt woon-werkverkeer bereikbaar voor iedereen. Met de E2-series, bestaande uit de E2 en E2 Plus KickScooters, krijg je een uiterst praktisch en betaalbaar voertuig met een surf-stijl ontwerp en een nieuw, groter dashboard. Dankzij de duurzame holle banden ervaar je betere schokdemping en met het dubbele remsysteem en de krachtige motor ben je snel op je bestemming, zelfs voor kortere afstanden.

KickScooter C2-series


Met de C2-serie hebben ze twee nieuwe KickScooters: de C2 en de C2 Pro. Ongeacht hun leeftijd en lengte is er voor elk kind een speciale KickScooter. Beiden hebben veiligheidsfuncties zoals trommelremmen en robuustere frames om ouders gemoedsrust te geven. Bovendien heeft de C2 Pro een snelheidsbegrenzer die ouders kunnen instellen via de mobiele app (met een geïntegreerde Bluetooth speaker). De stuurpen van de C2 Pro is ontworpen om eenvoudig aan te passen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw kind te snel groeit, de KickScooter groeit mee.

eScooter E300SE


In de grootste L1e-B scooter markten van Europa zien we een opvallende trend: het elektrische segment groeit als kool, van 3% naar 38% in amper zes jaar tijd! En wat blijkt? Segway heeft in één jaar tijd de nummer één positie veroverd op de grootste Europese markt. Deze snelle switch van scooters met verbrandingsmotor naar elektrische voertuigen krijgt binnenkort ook zijn doorbraak in het krachtigere L3e-A1 marktsegment, waar Segway-Ninebot met zijn nieuwste model uitpakt.

De E300SE high-performance elektrische scooter is een echte snelheidsduivel: hij trekt op van 0 naar 50 km/u in een duizelingwekkende 2,89 seconden! Met een groot bereik van maar liefst 130 km en een maximumsnelheid van 105 km/u zet deze scooter de concurrentie op een serieuze afstand. Wil je nog meer kilometers maken? Geen probleem: de extra accu onder de zitting vergroot je bereik met wel 50%! Elke batterij is uitgerust met een intelligent batterijbeheersysteem (BMS) voor extra bescherming, maximale veiligheid en een lange levensduur. ABS en een slim tractiecontrolesysteem geven je nog meer veiligheid en ultieme controle, zelfs op de meest uitdagende stadsparcours. En de hydraulische schijfremmen voor- en achteraan, met ‘J. JUAN’ remklauwen met dubbele zuigers, zorgen voor een krachtige remwerking wanneer jij dat nodig hebt.

Ninebot GoKart PRO


Gokart-fans kunnen binnenkort de komst van de Ninebot Gokart PRO op de Europese markt verwachten. Ervaar karten als nooit tevoren. De Gokart PRO is van opnieuw ontworpen en is een volledig vernieuwde versie van zijn voorganger. Dat betekent aanpasbare grootte en snelheid die zich aanpast aan de behoefte van zowel volwassenen als kinderen. Vier verschillende veilige rijmodi zijn in de app geplaatst – van veilige modus tot racemodus. En met 40 km/u sportieve prestaties, 1,02G acceleratie en driftvermogen, zal dit model zeker de traditionele 125cc GoKarts overtreffen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business