Nieuws

Premièredatum The Muppets Mayhem is bekend

The Muppets Mayhem band
Disney heeft bekendgemaakt dat The Muppets Mayhem op 10 mei in première gaat. In de Muppets spin-off gaan de bandleden op zoek naar hun eigen kracht in de moderne tijden.

Eind maart kregen we voor het eerst een kijkje in de productie van The Muppets Mayhem. Fans van Kermit en Miss Piggy kwamen daarbij van een koude kermis thuis: de sleutelfiguren van de Muppets van weleer, staan in de nieuwe serie namelijk niet in de schijnwerpers. ABC Signature en The Muppets Studio kozen er gezamenlijk voor de focus te leggen op The Electric Mayhem Band, die bestaat uit Animal, Dr. Teeth, Floyd Pepper, Janice, Lips en Zoot.

Wanneer de nieuwe serie zou verschijnen, bleef vooralsnog onbekend. Nu is geweten dat The Muppets Mayhem op woensdag 10 mei in première gaat op Disney+. Op die dag verschijnen ook meteen alle afleveringen. Zet dus zeker een streep door die dag in je agenda als je een groot Muppets-fan bent.

Waar gaat de serie over?

Iedereen kent The Muppets wel. Ken je ze niet in detail, dan heb je wellicht eens gehoord van de verhalen die ze beleven (het is vrij lastig om Kermit nooit voorbij te hebben zien komen). Muziek en dans staat daarbinnen centraal, met op de voorgrond The Electric Mayhem-band. In The Muppets Mayhem is de band in de moderne tijd terechtgekomen en moeten ze zichzelf opnieuw uitvinden.

Onderdeel van dat proces is ook de productie van eigen muziek. Waar de band in de eerste helft van de serie nog leunt op klassieke rocknummers, staat in de tweede helft een ontdekkingsreis op de planning. Op zoek naar een nieuwe stem voor de band én heel belangrijk: hoe voorkomen ze dat ze zichzelf blijven én tegelijkertijd hun nabije connecties niet verliezen.

Kortom: een serie vol drama, chaos en muziekgenot. Oh, en niet te vergeten is dat de band voor hun ontdekkingsreis ondersteuning krijgt van aspirerend producer Nora, socialmediainfluencer Chaudry (zus van Nora) en Tahj Mowery als de grootste fan van The Electric Mayhem.

Uitgelicht artikel Up Here Stream ‘Up Here’ vanaf 24 maart op Disney Plus

Vanaf 10 mei op Disney Plus

The Muppets Mayhem stream je vanaf 10 mei op Disney+. Dan zijn ook meteen alle afleveringen van de serie beschikbaar. Nog geen abonnee van de streamingsdienst? Abonneer je dan zeker en vast op de streamingsdienst en bereid je voor door bestaande Muppets-content te kijken.

Je kan al beginnen kijken voor €8,99 per maand. Indien je meteen een jaarlijks abonnement neemt betaal je €89,90. Met andere woorden: je krijgt twee maanden gratis.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business