Scifi-liefhebbers opgelet: deze Disney Plus-serie mag je niet missen

Loki seizoen 2
© Disney Plus
Fan van de Marvel Comics? Dan spreekt Loki je waarschijnlijk ook wel aan. De serie is inmiddels beschikbaar op Disney Plus.

Een van de recente series op Disney Plus die veel aandacht heeft gekregen, is “Loki”. Deze serie, die voor het eerst werd uitgebracht op 9 juni 2021, is gebaseerd op het personage Loki uit de Marvel Comics en speelt zich af na de gebeurtenissen van “Avengers: Endgame”.

De serie volgt Loki nadat hij ontsnapt is uit de tijdlijn waarin hij tijdens “Avengers: Endgame” gevangen werd genomen. Hij wordt vervolgens gevangen genomen door de Time Variance Authority (TVA), een organisatie die verantwoordelijk is voor het handhaven van de tijdlijnen. Hier ontdekt hij dat er meerdere tijdlijnen bestaan en dat zijn daden in het verleden hebben geleid tot ongewenste vertakkingen in de tijdlijnen.

Uitgelicht artikel The Class of '09 Disney Plus Disney Plus komt met The Night Agent-concurrent

Tom Hiddleston speelt de rol van Loki opnieuw en brengt zijn karakter op een fantastische manier tot leven. Hij is grappig, slim en charismatisch en weet het publiek gemakkelijk aan zich te binden. Daarnaast is Owen Wilson te zien als Mobius, een medewerker van de TVA die Loki onder zijn hoede neemt. De interactie tussen Loki en Mobius zorgt voor een interessante dynamiek en leidt tot veel humoristische momenten.

Serie voor scifi-liefhebbers

Wat deze serie zo uniek maakt, is de manier waarop het verhaal zich ontwikkelt. Het is een mix van sciencefiction en fantasy, met veel tijdreizen en verschillende tijdlijnen. De serie weet deze complexe concepten echter op een begrijpelijke manier te presenteren, waardoor het publiek het verhaal gemakkelijk kan volgen. Daarnaast zit de serie vol met plotwendingen en onverwachte gebeurtenissen, wat ervoor zorgt dat de kijker constant op het puntje van zijn stoel zit.

Al met al is “Loki” een fantastische serie die het verhaal van een geliefd personage op een originele en boeiende manier voortzet. Het is zeker een aanrader voor fans van het Marvel-universum en sciencefiction in het algemeen.

Streamen via Disney Plus

Loki is inmiddels beschikbaar op Disney+. Wil je het volledige verhaal ontdekken? Abonneer je dan zeker en vast op de streamingsdienst. Je kan al beginnen kijken voor €8,99 per maand. Indien je meteen een jaarlijks abonnement neemt, betaal je €89,90. Met andere woorden: je krijgt twee maanden gratis.

disneyDisney pluslokiontspanningstreaming

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals