Ant-Man and the Wasp: Quantumania te zien op Disney+

Disney Plus
© Disney
Goed nieuws voor fans van Marvel-films: afgelopen week maakte Ant-Man and the Wasp: Quantumania zijn intrede op Disney+.

Op 15 februari kwam Ant-Man and the Wasp: Quantumania tevoorschijn in de Belgische cinemazalen. Drie maanden na datum verschijnt de film eindelijk op Disney+.

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania beleven Scott Lang (Paul Rudd), zijn dochter Cassie (Kathryn Newton), Hope van Dyne (Evangeline Lilly) en haar ouders Hank Pym en Janet van Dyne (Michael Douglas en Michelle Pfeiffer) een spannend avontuur in de ‘Quantum Realm’. De Quantum Realm of kwantumwereld is een wonderlijke wereld vol bizarre wezens en verrassingen, maar zit ook vol gevaar. Janet lijkt meer te weten over deze wereld dan ze laat merken. De helden komen oog in oog te staan met de machtige Kang the Conqueror (Jonathan Majors), die de Quantum Realm heeft veroverd en zijn zinnen heeft gezet op het multiversum. Scott en vrienden moeten Kang zien te verslaan om terug te kunnen keren naar hun eigen wereld.

De film is een vervolg op Ant-Man (2015) en Ant-Man and the Wasp (2018) en is tevens de eerste film van Fase Vijf van het Marvel Cinematic Universe. De volgende film in deze fase is Guardians of the Galaxy Vol. 3, die momenteel in de bioscoop speelt. Over een aantal maanden verschijnt ook deze film op Disney+.

Nog geen abonnement bij Disney+, maar wil je alle Marvel-films achter elkaar kunnen kijken? Abonneer je dan zeker en vast op de streamingsdienst. Je kan al beginnen kijken voor €8,99 per maand. Indien je meteen een jaarlijks abonnement neemt, betaal je €89,90. Met andere woorden: je krijgt twee maanden gratis.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business