Nieuws

OnePlus Open verschijnt in het wild, lancering nabij

OnePlus Open nieuwe renders
© OnLeaks
Voor het eerst is een OnePlus Open in het openbaar gespot. Markant is dat de plooibare telefoon zelfs vanuit twee hoeken gefilmd is.

Waar het meestal geruchtenmakers zijn als Roland Quandt die details over nieuwe telefoons delen, doet ditmaal de bekende Indiase actrice Anushka Sharma een duit in het zakje. Sharma lijkt de telefoon ook niet te willen verbergen en geeft de paparazzi vrij zicht op de OnePlus Open. Enigszins markant is dat het voorval vanuit twee hoeken wordt gefilmd en beide video’s breed zijn gedeeld. De vraag rijst dan ook of de actrice door OnePlus is ingezet als marketingtool, en het voorval niet zo ‘per ongeluk’ is als het lijkt.

De houding van Sharma lijkt die theorie te bevestigen. Ze lijkt niet gewend te zijn aan het formaat van de telefoon, noch hoe de meeste mensen een vouwbare telefoon gebruiken. Tegelijk is het mogelijk dat de actrice simpelweg overrompeld is door alle aandacht en daar geen behoefte aan heeft. Tot slot is zou het om een dummy-telefoon kunnen gaan. We zien alvast op geen van de beelden een scherm aan staan.

Uitgelicht artikel OnePlus Open nieuwe renders OnePlus Open is sterker dan Galaxy Z Fold 5

Wat de situatie ook moge zijn: we krijgen zo wel voor het eerst zicht op het officiële ontwerp van de OnePlus Open. Een ontwerp dat sprekend lijkt op recente renders van de vouwbare smartphone. Op de achterzijde vind je bijvoorbeeld de kenmerkende ronde cameramodule. Net buiten die cirkel zien we nog de flitser, die eveneens present is op OnLeaks’ renders van de Open.

Lancering op 19 oktober

Dat de smartphone plots opduikt bij een Indiase actrice bevestigt dat OnePlus zich opmaakt voor de lancering van het toestel. Geruchtenmaker Max Jambor wist dit recent al te melden. De lancering staat volgens Jambor gepland op 19 oktober. Met andere woorden: over iets meer dan twee weken kunnen we het toestel in al zijn glorie bewonderen.

Uiteraard neem je die informatie best met een korrel zout. OnePlus heeft het lanceringsmoment van de Open nog niet (officieel) uit de doeken gedaan. Bovendien liep het toestel al enige vertraging op. Eerder voorspelde Jambor dat de vouwbare telefoon eind augustus of begin september gelanceerd zou worden. Een last-minute overstap naar een ‘andere schermleverancier’ leidde er al toe dat er van die voorspelling niets terechtkwam.

mobieloneplusoneplus open

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals