Nieuws

American Horror Story seizoen 12 komt naar Disney+

american horror story
© FX
In de VS was seizoen 12 van American Horror Story al vanaf 20 september te streamen. Vandaag is ook Nederland aan de beurt via Disney+. In België is seizoen 12 voorlopig nog niet beschikbaar.

Het 12de seizoen van de populaire horrorserie is gebaseerd op Delicate Condition, een roman van Danielle Rollins. Die wordt ontzettend goed onthaald door critici en wordt zelfs al de moderne versie van Rosemary’s Baby genoemd. Ook in seizoen 12 raakt een vrouw ervan overtuigd dat iets of iemand haar zwangerschap wil voorkomen…

Het opvallendste lid van de cast is misschien wel Kim Kardashian, die na 30 Rock (2006-2013) en de film Oceans 8 (2018) weer een prominente rol krijgt. Verder keert Denis O’Hare terug en voegen Matt Czuchry (bekend van The Good Wife), Annabelle Dexter-Jones (Succession) en Julie White (NCIS: Hawai) zich bij de cast.

Seizoen 12 American Horror Story in 2 delen

Het 12de seizoen van American Horror Story wordt opgesplitst in twee delen. De eerste 5 afleveringen zullen de komende weken telkens op woensdag verschijnen… in Nederland althans. Wanneer de serie ook in België te streamen valt op Disney+, is nog niet bekend. Al vermoeden we dat dat niet meer lang op zich zal laten wachten.


Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business