Nieuws

Gelekte hoesjes onthullen bekend design Samsung Galaxy S24-serie

Samsung Galaxy S25 Ultra
© Unsplash / Zana Latif
Helaas lijkt het erop dat het design van de Samsung Galaxy S24-serie niet veel zal veranderen volgens deze nieuwe gelekte beelden.

Er is de afgelopen jaren al niet bepaald veel veranderd aan het design van de toestellen uit de Galaxy S-reeks. Vooral de Ultra-modellen zien er al een tijd lang ongeveer hetzelfde uit, terwijl de camerasystemen op de Samsung Galaxy S23 en S23 Plus nog wel een vernieuwd design kregen vergeleken met die op de Galaxy S22 en S22 Plus. Het lijkt erop dat de toestellen uit de Samsung Galaxy S24-reeks ook weer heel erg op hun voorgangers zullen lijken.

Geen merkbare veranderingen voor de Samsung Galaxy S24 Ultra

De bekende leaker @UniverseIce heeft op de Chinese sociale media-website Weibo (via NotebookCheck) een aantal foto’s gedeeld van de zogenaamde hoesjes voor de Samsung Galaxy S24 Ultra, de Samsung Galaxy S24 Plus en de standaard Samsung Galaxy S24.

We zien vooral het hoesje voor de S24 Ultra in detail en vanuit verschillende hoeken. Hieronder kan je de gelekte afbeeldingen zelf bekijken. Zoals al gauw te merken is wanneer je een afbeelding van de Galaxy S23 ernaast houdt, lijkt de S24 Ultra er qua ontwerp vrijwel hetzelfde uit te gaan zien als zijn voorganger.

De gaten voor de camera’s, de flitser en de laser-autofocus zitten op precies dezelfde plaatsen als bij de S23 Ultra en ook de aan-uitknop en de volumeknoppen bevinden zich op precies dezelfde plaatsen. We zien hier dus weer de gebruikelijke rechthoekige vorm met de ronde uitsteeksels op de achterkant voor de cameralenzen.

Ook de S24 en S24 Plus lijken vrijwel identiek

De hoesjes voor de Samsung Galaxy S24 en S24 Plus zijn hier niet vanuit vrijwel elke hoek te zien, maar we zien ze in ieder geval wel één afbeelding van alle drie de hoesjes naast elkaar. In die bovenstaande afbeelding kan je zien dat er bij allebei die hoesjes ook ruimte is voor drie cameralenzen en een flitser. De S24 en S24 Plus lijken aan de hand van deze hoesjes dus ook vrijwel identiek te zijn aan hun voorgangers.

De Galaxy S23 en S23 Plus hadden allebei meer afgeronde randen dan het Ultra-model en dat is dus ook weer te zien bij deze hoesjes voor de Galaxy S24-serie. We lijken dus weer een jaar langer vast te zitten aan hetzelfde design, al zou het natuurlijk wel kunnen dat er gebruik wordt gemaakt van andere materialen. Zo hoorden we eerder namelijk ook al geruchten over een titanium behuizing voor de nieuwe smartphones. Dit zou samen met eventueel wat nieuwe kleurvarianten toch nog voor een verfrissende look kunnen zorgen.

Laten we maar hopen dat er qua specs meer wordt veranderd aan deze nieuwe toestellen, want anders wordt het maar een saaie update dit jaar.

Uitgelicht artikel Samsung Galaxy S24 Lanceringsdatum Samsung Galaxy S24 is gekend

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business