Nieuws

OnePlus lanceert Buds 3 Pro op 4 januari

OnePlus Buds 3 Pro
© Evan Blass
OnePlus heeft via Weibo bekendgemaakt de Buds 3 Pro op 4 januari te lanceren. Volgens OnePlus bieden de Buds 3 Pro ‘vlaggenschip geluidskwaliteit’.

Met de Buds 3 Pro lanceert OnePlus zijn opvolger voor de Buds 2 Pro, die werd geïntroduceerd met de OnePlus 11. OnePlus heeft tot nu toe nog niet veel informatie over de oortjes vrijgegeven, behalve dat het topklasse oortjes zijn. Uit de bijgevoegde teaser blijkt dat de oortjes in twee kleuren verkrijgbaar zijn: blauw en grijs. Opvallend is dat deze kleuren overeenkomen met de OnePlus 12R, waarvan deze week de eerste persbeelden opdoken.

Net als de Buds 2 Pro krijgt de opvolger een rechthoekige oplaadcase. De oortjes krijgen ook hetzelfde AirPods-achtige ontwerp, inclusief het stammetje voor aanraakacties. Waar de Buds 2 Pro een deels matte afwerking had, lijken de nieuwe oortjes volledig te glanzen. Dit is ook te zien op de teaserbeelden die geruchtenmaker Evan Blass woensdag via X (voorheen Twitter) heeft verspreid.

Blass postte ook een korte video van de aanraakbediening op de Buds 3 Pro. Daaruit blijkt dat gebruikers via het aanraakoppervlak toegang hebben tot muziek- en volumebediening. Het is ook mogelijk om via de aanraakbediening te schakelen tussen ANC en omgevingsgeluid. Via de Harmony-app kunnen gebruikers dergelijke aanraakacties naar hartenlust aanpassen, blijkt uit de uitlegvideo.

Batterijduur van 33 uur

De doorgaans goed ingelichte geruchtenmaker noemt geen specificaties van de aanstaande OnePlus Buds. Eerdere lekken onthulden dat de batterijen in de Buds 3 Pro tot 33 uur meegaan, zonder ANC. De draadloze oortjes bieden dus ondersteuning voor ANC (ruisonderdrukking), Google Fast Pair, Bluetooth 5.3 en Bluetooth Multipoint. Verder is bekend geworden dat de oortjes IP55 stof- en waterbestendig zijn en over een 10,4 mm woofer en een 6 mm tweeter beschikken.

In China worden de OnePlus Buds 3 Pro dus al op 4 januari geïntroduceerd. De Europese introductie laat vermoedelijk nog op zich wachten tot 23 januari. Op die datum introduceert OnePlus ook de OnePlus 12 en OnePlus 12R.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business