Nieuws

Fans willen gecancelde Disney+-serie Station 19 redden

station 19
© ABC/Disney+
Fans van Station 19, dat onder meer via Disney+ te zien is, zijn een petitie gestart nadat bekend raakte dat er een einde komt aan de serie na seizoen 7.

Station 19 speelt zich af in Seattle en volgt de heldhaftige brandweerlieden van Fire Station 19. De ABC-reeks is een spin-off van Grey’s Anatomy. Onder anderen dr. Ben Warren laat het ziekenhuis achter zich en wordt brandweerman. Na seizoen 7 zou de teller van de populaire serie op 105 afleveringen komen te staan. Maar als het aan de diehard fans ligt, hoeft het daar niet te stoppen. Ze zijn een petitie gestart die intussen al meer dan 57.000 keer ondertekend is.

Station 19 gecanceld

Nadat onlangs bekend raakte dat het lopende 7de seizoen van Station 19 ook meteen het laatste zou zijn, ontstond er een hetze op sociale media. Fans uitten hun ongenoegen aan ABC, met hashtags als #DoNotCancelStation19 en #SaveStation19. Al in de eerste 48 uur werd de eerder vermelde petitie 16.000 keer ondertekend.

Het zijn zeker niet alleen Amerikaanse fans die protesteren. Wereldwijd willen hevige fans ABC ervan overtuigen om toch door te gaan met Station 19. De serie is geliefd door zijn diverse personages en vertegenwoordiging van de LGBTQIA+-gemeenschap. Superfans hebben zelfs een GoFundMe opgezet om de reeks te redden. Daar is al ruim 10.000 dollar ingezameld.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business