Nieuws

Honor gaat concurrentie aan met Samsungs Galaxy Ring

Honor Magic 6 Pro
© Honor
Honor wil de concurrentie aangaan met Samsung, die dit jaar de Galaxy Ring uitbrengt. Ook Honor wil in 2024 een slimme ring uitbrengen. Ook staan er meer foldables op de planning.

Nadat Huawei in 2020 besloot tot de verkoop van Honor, heeft dat merk zich volledig toegelegd op het ontwikkelen van laptops, tablets en smartwatches. Deze week bracht het zijn Magic 6 Pro nog in Europa op de markt. In de toekomst wil het merk ook een slimme ring lanceren. Dat meldde Honor-CEO George Zhao tijdens het MWC in Barcelona.

Veel details over de slimme ring heeft Zhao niet genoemd. “Intern hebben we een dergelijke oplossing, waaraan we nu werken, dus in de toekomst zul je de Honor-ring kunnen krijgen”, aldus de topman. Hoe de ring zich laat vergelijken met de Galaxy Ring van Samsung, is niet meteen duidelijk. Wel vertelt Zhao dat de Honor-ring onderdeel is van een toekomst waarin Honor meer gezondheidsproducten lanceert.

AI zou ook een rol gaan spelen voor de slimme ring. Artificiële intelligentie moet gebruikers meer gezondheidsinzichten gaan bieden, legt de topman uit. “Deze hardware werkt samen met op AI gebaseerde apps en kan je helpen om de professionele training op maat te maken, omdat ze je gewoonten en gezondheidsgegevens bestuderen om je persoonlijke suggesties te geven.”

Meer foldables op komst

Zhao sprak tijdens het MWC ook over een eerste Honor-fliptelefoon. Daarover zou binnenkort meer naar buiten komen: de telefoon is in zijn laatste ontwikkelfase beland. Over de toekomst van ‘de opvouwbare smartphone’ is de CEO duidelijk: we gaan daar nog veel meer van zien en horen.

Wanneer Honor de slimme ring en fliptelefoon onthult, is nog niet bekend. Voor de fliptelefoon verwachten we een introductie in 2024. Honors slimme ring zien we pas tegen 2025 verschijnen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business