Nieuws

Stromer ST5 Pinion nu beschikbaar in Aventurine Green

Stromer ST5 Pinion Green
© Stromer
De Stromer ST5 Pinion is nu beschikbaar in de nieuwe kleur Aventurine Green. De speed pedelec lanceerde vorig jaar.

Stromer heeft onlangs de ST5 Pinion, een nieuw model in hun assortiment s-pedelecs, geïntroduceerd. Na de Imperial Red-editie vorig jaar, die bedoeld was als launch edition, wordt dit model nu ook aangeboden in de nieuwe kleur Aventurine Green. Deze is vanaf nu beschikbaar bij officiële Stromer-dealers. De Aventurine Green-kleur is geïnspireerd door de groenige kleur en glinsterende textuur van het Aventurijn kwartsmineraal.

De ST5 Pinion belooft indrukwekkende prestaties. Met een bereik tot 180 km en een krachtige acceleratie is deze s-pedelec ideaal voor pendelaars die op zoek zijn naar comfort en betrouwbaarheid. De elektrische Pinion Smart Shift-schakeling maakt soepel schakelen mogelijk. Het verlengde spatbord houdt je fiets vrij van opspattend water. De fiets biedt akoestische feedback voor bepaalde gebeurtenissen en waarschuwingen.

Stromer ST5 Pinion Green
© Stromer

Specificaties

De technische specificaties van de ST5 Pinion omvatten een 850-Watt achterwielmotor, TRP Hd944-remmen met vier zuigers en een volledig geïntegreerd ABS-systeem aan de voorkant. Met extra functies zoals een geïntegreerde audiomodule en connectiviteit via mobiel netwerk voor GPS-plaatsbepaling, biedt deze fiets een geavanceerde rijervaring voor gebruikers. Met een speed pedelec kan je maximaal 45 km/u rijden.

Het ST5 Pinion-model wordt gepresenteerd als het vlaggenschip in Stromer’s line-up van s-pedelecs. De fiets is beschikbaar vanaf 10.990 euro. Het bedrijf staat bekend als koploper op vlak van elektrische fietsen. Andere modellen, zoals de Stromer ST3 of ST2 Pinion, zijn ook beschikbaar.

Uitgelicht artikel stromer st3 pinion Stromer ST3 Pinion review: gestroomlijnde kilometervreter

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business