Nieuws

OnePlus kondigt twee nieuwe producten aan voor Europese markt

OnePlus Pad Go
© OnePlus
OnePlus werkt aan twee exclusieve varianten van bestaande producten voor de Europese markt: een nieuwe Watch 2 en de Pad Go.

OnePlus maakte zonet bekend te werken aan exclusieve versies van zijn Watch 2 en Pad Go voor de Europese markt. Het bedrijf onthulde dit op Instagram en in een exclusief interview met Forbes met de CEO van OnePlus Europe. Verdere info volgt ergens in de komende weken.

Watch 2

De OnePlus Watch 2 is de tweede poging op de smartwatchmarkt van het bedrijf. De hardware bevat twee processors, waarvan één zuinige om energie te besparen. Dat zorgt voor een indrukwekkende batterijduur. Het toestel is mooi afgewerkt met een amoleddisplay, maar valt wel vrij groot uit.

OnePlus Watch 2
© OnePlus

De horloge verscheen al reeds in België, maar zou dus nu een nieuw model krijgen op de Europese markt. Wat precies de verschillen zullen zijn met het huidige model, is niet bekendgemaakt. Dit zegt de CEO van OnePlus Europe Bingo Liu erover, in zijn interview met Forbes: “Hoewel de nieuwe, exclusieve EU-horloge sterk verbonden zal zijn met de OnePlus Watch 2 die eerder dit jaar werd gelanceerd, streven we ernaar een apparaat aan te bieden dat een perfecte overgang maakt tussen elk aspect van je leven; van kantoor naar de sportschool, van een informele zondagse wandeling tot een etentje met vrienden.” Volgens Lui focust het apparaat op design en stijl, waarvoor het inspiratie haalt uit de noordelijkse streken.

Uitgelicht artikel OnePlus Watch 2 review: tijd voor innovatie in smartwatchland

Pad Go

De OnePlus Pad Go daarentegen verscheen nog niet eerder in Europa. De tablet kwam tot nu toe enkel uit in India. Het product is een middenklasse-tegenhanger van de OnePlus Pad, die hier wel beschikbaar is. Omgerekend naar onze munt kost ‘ie in India zo’n 275 euro, wat een stuk goedkoper is dan de gewone Pad voor 499. In ruil daarvoor worden natuurlijk op verschillende aspecten bespaard, zoals de schermkwaliteit, processor en accu. Voor hoeveel hij hier over de toonbank zal gaan, valt nog te bezien.

OnePlus Pad Go
© OnePlus
Uitgelicht artikel OnePlus Pad Go Specificaties OnePlus Pad Go officieel onthuld

Op de vraag waarom Europa hier de focus is, had Liu het volgende te zeggen: “De Europese smartphone- en bredere technologiemarkt is voortdurend in beweging. We hebben een zeer sterke aanhang opgebouwd in de regio, die een gloeiende passie heeft voor ons merk, maar vooral voor onze nieuwste apparaten. Het is de perfecte plek om onze visie van productervaring voor iedereen te verwezenlijken.”

De officiële launch van beide producten komt er ergens in de volgende weken aan, en zal plaatsvinden in Finland. Het bedrijf meldt op Instagram: “More info coming soon!”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business