Samsung bevestigt AirPods-ontwerp Galaxy Buds 3 Pro

Samsung Galaxy Buds 3 Pro
© Evan Blass
Samsung heeft via de Galaxy Members-app per ongeluk het ontwerp van de Galaxy Buds 3 Pro en Buds 3 bevestigd.

In de Members-app bevestigt Samsung de komst van de Galaxy Watch 7 en Galaxy Watch FE. Deze producten komen, net als de Galaxy Buds 3 en Buds 3 Pro, deze zomer op de markt. De Samsung-app bevestigt niet alleen de namen van de draadloze oortjes, maar toont ook pictogrammen met hun ontwerp. Bij de Galaxy Buds 3 en 3 Pro is dat een AirPods-achtig ontwerp met een steeltje. Dit komt overeen met renders die EvLeaks recent via zijn Substack-nieuwsbrief verspreidde.

Verbeteringen Galaxy Buds 3 Pro

Samsung lijkt hiermee de recente geruchten te bevestigen. Buiten dat beide Buds 3-oortjes een steeltje krijgen, valt er weinig af te leiden van de beelden. Het blijft dus nog even gissen hoe de Galaxy Buds 3 Pro zich verhouden tot de Buds 2 Pro uit 2022.

Samsung Members-app Buds 3 Pro
© RydahDoesTech / X

Uit eerdere berichtgeving bleek dat de batterij mogelijk langer meegaat. Op één batterijlading kan je de oortjes straks tot 6 uur gebruiken. Met de oplaadcase erbij, loopt dit op tot zo’n 30 uur. Bluetooth 5.4 en alle voordelen die bij deze standaard horen, zijn volgens de geruchten ook van de partij. Tot slot zijn ook de Buds 3 Pro mogelijk weer stof- en waterbestendig.

Nieuwe Galaxy-wearables

De Members-app bevestigt ook de komst van nieuwe smartwatches. Bij de smartwatches toont Samsung echter een standaardontwerp. We weten dus nog niet hoe deze eruit komen te zien, al is de Galaxy Watch FE vermoedelijk niets meer dan een hernieuwde Galaxy Watch 4.

Ook nieuw in de Members-app is de verwijzing naar de Galaxy Ring. Daarover heeft Samsung al meermaals informatie vrijgegeven, inclusief enkele beelden. Via lekken kwam nog naar buiten dat de slimme ring mogelijk net zoveel kost als een Galaxy-smartwatch.

Meer details tijdens Unpacked-evenement

Zulke details zijn echter verre van bevestigd. Op 10 juli komt mogelijk meer informatie naar buiten wanneer Samsung zijn Unpacked-evenement houdt. Tijdens dat event wil Samsung ook de Galaxy Z Flip 6 en Fold 6 onthullen.

audioGalaxy watchmobielontspanningsamsungsamsung galaxy buds

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals