Partnerinfo

Uw werkplek is, waar een EIZO is

EIZO
EIZO somt de 5 belangrijkse redenen op waarom zijn monitoren ideaal zijn voor thuis of op kantoor. Ontdek ze hier.

Het nieuwe werken heeft veel veranderd, niet alleen in onze manier van werken, maar ook als het gaat om onze werklocatie. Dat maakt de juiste uitrusting des te belangrijker. Want of u nu op kantoor werkt of vanuit huis: u moet dezelfde kwaliteit blijven leveren. En daarom vindt EIZO dat u hiervoor ook thuis de beschikking moet hebben over apparatuur van dezelfde kwaliteit. 

EIZO is ervan overtuigd dat u uw beste werk alleen kunt uitvoeren met het beste gereedschap. De beeldkwaliteit, het gebruiksgemak van de vele aansluitingen en de praktische functies voor optimale ergonomie: er zijn veel redenen om een externe monitor in te zetten voor uw home office. De 5 belangrijkste hebben we hier voor u op een rijtje gezet: 

1. Beeldkwaliteit 

Thuis willen mensen net zo goed overzicht hebben als op kantoor. En dat is precies wat de EIZO monitoren op verschillende manieren mogelijk maken. Ten eerste hebben ze een groot display, zodat u probleemloos met meerdere programma’s tegelijk kunt werken. Dat display heeft bovendien een hoge resolutie, zodat de inhoud altijd scherp in beeld komt – wel zo prettig voor uw ogen.  

2. Ergonomie 

Monitoren van EIZO zijn vriendelijk voor uw rug en uw ogen. 

Met de flexibel instelbare voet kunt u een EIZO zo instellen, dat het ook thuis geen probleem is om met een goede houding aan uw bureau te zitten. En ook aan uw ogen is gedacht: alle FlexScan-monitoren zijn ontspiegeld en bieden een beeld zonder flikkeringen. Zo kunt u thuis effectief werken, zonder vermoeide ogen.  

3. Talloze poorten en aansluitingsmogelijkheden 

Monitoren van EIZO zorgen voor een opgeruimde werkomgeving. 

Met een EIZO heeft u alles wat u nodig heeft om ook thuis professioneel te kunnen werken. U kunt bijvoorbeeld probleemloos verschillende computers aansturen met hetzelfde toetsenbord en met maar één muis. Handig als u vaak wisselt tussen uw eigen computer en die van de zaak, of als u uw werkplek deelt met uw partner. Dubbele randapparatuur wordt overbodig en u houdt ruimte over op het bureau, zodat u zich beter kunt concentreren op het werk. 

4. Flexibiliteit 

Monitoren van EIZO hebben een praktische docking-functie. 

Het wordt steeds gebruikelijker om regelmatig van werkplek te wisselen. Dat maakt het ook steeds belangrijker om snel en eenvoudig een werkplek in te kunnen richten. Dankzij de uitstekende connectiviteit zijn monitoren van EIZO hiervoor de perfecte keus. Onze nieuwste modellen zijn voorzien van een USB-C-poort, zodat u al uw apparatuur (muis, toetsenbord, webcam, etc.) heel gemakkelijk kunt koppelen met een USB-C-kabel. En voor uw laptop heeft u geen aparte adapter meer nodig. USB-C geeft namelijk niet alleen het grafische signaal en het netwerksignaal door, maar werkt ook als voedingskabel. Zo kunt u eenvoudig en comfortabel wisselen tussen werken op kantoor en thuis. 

5. Rendement 

Monitoren van EIZO zijn een uitstekende investering. 

Of u in de toekomst nu weer vaker op kantoor werkt, of alleen nog maar vanuit huis: met EIZO bent u er klaar voor – ook op de lange termijn. Dankzij de hoogwaardige materialen en de speciale processen van EIZO voor de fabricage en kwaliteitsborging, profiteert u met onze monitoren namelijk van een significant langere levensduur dan gebruikelijk. We geven dan ook 5 jaar on-site garantie op alle FlexScan-modellen, zodat u optimale zekerheid heeft voor uw investering. 

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business