MSI MS321UP header

Op zoek naar een zakelijke monitor met 4K-resolutie en waarheidsgetrouwe kleuren? Dan is de MSI Summit MS321UP exact wat je zoekt.

Advertentie

Vorig jaar introduceerde MSI de Summit line-up, bestaande uit high-end laptops voor de professionele gebruiker en even hoogwaardige Business & Productivity monitoren. Het voortouw wordt daarin genomen door de Summit MS321UP, een zakelijke monitor voorzien van een adembenemend 4K-display en een ingebouwde Productivity Intelligence-processor die je workflow vereenvoudigd. 

MSI Productivity Intelligence

Deze slimme processor van MSI en bijbehorende software bieden de gebruiker heel wat voordelen in het dagelijks gebruik. Zo zorgt P.I. ervoor dat het signaal tussen de processor en LCD consistent wordt doorgegeven voor de ultieme beeldervaring en kunnen kleurinstellingen aan boord van de monitor opgeslagen worden, zodat ze op verschillende apparaten meteen toegepast worden. Dit wordt verder vergemakkelijkt door het handige KVM Switch ontwerp, dat je één toetsenbord, muis en monitor laat gebruiken voor de bediening van meerdere toestellen 

MSI MS321UP KVM Switch

De Summit MS321 is ook voorzien van een intelligente Active Noise Cancellation microfoon die helpt bij het filteren van ongewenst achtergrondgeluid tijdens videoconferenties. Dit verbetert de kwaliteit en efficiëntie van je communicatie. Andere handige functies zijn de slimme helderheid, die in elke omgeving zorgt voor een comfortabele kijkervaring, en de intuïtieve Screen Assistance die helpt bij het omzetten van digitale content naar echte producten, waaronder visitekaartjes, A4-pagina’s en veel meer. 

Realistische kleurweergave

Het prachtige 32-inch 4K IPS-beeldscherm van de MSI MS321UP laat je genieten van realistische tinten, zeer accurate kleuren en sterke contrastverhouding. De beeldkwaliteit is bijgevolg van het allerhoogste niveau en uitermate geschikt voor werk én entertainment. Om vermoeidheid van de ogen te voorkomen heeft de MS321UP moderne anti-flicker technologie aan boord en wordt blauw licht actief verminderd. Dit zorgt zelfs tijdens de langste werkdagen voor een aangename ervaring, ongeacht het aantal werkuren. 

MSI MS321UP

De monitor voldoet aan de hoge kleurstandaarden die professionals stellen en dekt 136 procent van het sRGB- en 95 procent van het DCI P3-kleurengamma, goed voor levensgetrouwe condities voor elke type van content creatie. DisplayHDR 600 zorgt bovendien voor een groter contrast tussen de donkerste en lichtste gebieden van de monitor, voor de ultieme entertainmentervaring. 

Ongeziene connectiviteit

Ook op het vlak van connectiviteit stelt de MSI MS321UP niet teleur. De monitor is uitgerust met een USB-C-poort die snel verbonden is met een laptop of makkelijk je telefoon oplaadt. Zo kan je beide schermen gebruiken om comfortabeler en efficiënter te werken. Achteraan vind je bovendien een combinatie van HDMI 2.0- en DisplayPort 1.2-poorten voor nog meer mogelijkheden, terwijl er aan de zijkant een SD-kaartslot voorzien om snel je geproduceerde foto- of videocontent over te zetten.

De Summit MS321UP zorgt tenslotte voor een comfortabele werk- en kijkpositie, zelfs wanneer je je creatie deelt met andere. De monitor kan gekanteld en gedraaid worden en is in hoogte verstelbaar van nul tot honderd millimeter. Een speciale monitorkap is makkelijk te monteren dankzij magnetische bevestigingen en helpt reflecties en andere afleidingen tegen te gaan. 

Meer weten over de MSI Summit MS321UP?

MSI zorgt ervoor dat professionals voorzien zijn van alle tools die zij nodig hebben om hun productiviteit naar de hoogste toppen te gidsen. De MSI Summit MS321UP is een premium 4K-monitor voorzien van slimme technologieën en de best mogelijke kleurweergave. De monitor verschijnt in het vierde kwartaal van 2021.

Wil je meer weten? Ontdek dan de Business & Productivity line-up op MSI.com

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.


Gerelateerde artikelen

MSI Summit E15 review: Geslaagde lancering

Met de MSI Summit E15 zet het bedrijf de eerste stappen in de zakelijke laptopmarkt. Het resultaat stelt niet teleur en mag er zeker zijn.

MSI stapt zakelijke laptopmarkt in met nieuw logo en 11e generatie Intel-processoren

Op zoek naar een professionele laptop met de nieuwe generatie Intel-processoren? Dan zit je bij MSI zeker goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here