Partnerinfo

Maak kennis met de MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition

MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition
Ben jij een content creator of grafisch ontwerper op zoek naar een premium laptop die een stijlvol uiterlijk combineert met de laatste nieuwe hardware? Dan zit je goed bij de MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition.

De laptops van MSI staan al langer bekend om hun innovatie, uitstekende bouwkwaliteit en krachtige prestaties. MSI zorgt er dan ook voor dat het steeds opnieuw de markt voorziet van premium laptops die jouw productiviteit verhogen en je creaties naar een nieuw niveau tillen.

Stijlvolle technologie

Om deze Limited Edition van de Creator Z16 vorm te geven is MSI nog een stap verder gegaan. Het merk is immers een samenwerking aangegaan met Hiroshi Fujiwara, een van de meest invloedrijke street fashion creators ter wereld. De Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition heeft een afgeronde en vloeiende vorm met strakke randen en combineert een postmodernistisch design met moderne technologie. Het iconische logo van de ontwerper, een cirkel met daarin twee bliksemschichten, siert de Stellar Black behuizing en zorgt voor de perfecte combinatie van stijl en status.

MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition

Display van hoge kwaliteit

De Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition zorgt voor een uniek perspectief met zijn ontwerp op basis van de gouden ratio. Dit vertaalt zich onder andere in een 16:10 beeldverhouding die zorgt voor nog meer verticale schermruimte, waardoor je meer plaats hebt voor je ontwerpen of het bewerken van video’s. 

Het 16-inch QHD mini-LED-display (2560×1600 pixels), dat touch-bediening ondersteunt, zorgt voor heerlijk vlotte bewegingen en ongeziene scherpte. Met 100% DCI-P3 ondersteuning worden kleuren levensecht weergegeven, zodat jij de focus volledig op je ontwerp kan leggen. De Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition is bovendien uitbreidbaar met een smartphone of tablet als tweede scherm door ondersteuning voor Duet Display, waardoor je workflow nog overzichtelijker wordt.  

MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition

Maximale prestaties

Om jouw content tot leven te brengen is de Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition uitgerust met krachtige high-end hardware. Zo is de laptop verkrijgbaar met maximaal een 11e generatie Intel Core i9-processor en een NVIDIA GeForce RTX 3060 grafische kaart die de zwaarste grafische taken en games aankan. Met ruimte voor 64 GB DDR4-3200 RAM-geheugen kan je bovendien probleemloos multitasken met veeleisende programma’s, terwijl de MSI Cooler Boost-technologie ervoor zorgt dat alles koel blijft. Data overbrengen doe je aan maximaal 40 Gbps dankzij twee Thunderbolt 4-aansluitingen en een razendsnelle PCIe Gen4 SSD. Verder kan je genieten van supervlot surfen dankzij WiFi 6E-ondersteuning en zorgt de 90Whr batterij met mogelijkheid tot snelladen voor maximale creatieve vrijheid.

MSI Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition

Bovenstaande elementen zorgen er samen voor dat de Creator Z16 Hiroshi Fujiwara Limited Edition de ultieme laptop is voor grafisch ontwerpers, ingenieurs, fotografen en iedereen die waarvoor content creatie op de eerste plaats komt. De high-end hardware zorgt ervoor dat je productiviteit de hoogte in schiet, terwijl het unieke en stijlvolle ontwerp overal indruk maakt. Zo kan jij je focussen op het allerbelangrijkste: het maken van de best mogelijke content.

Meer weten over de MSI Creator Z16? Ontdek het op MSI.com.

Dit artikel werd gepubliceerd in samenwerking met onze partner MSI.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business