Partnerinfo

Cadeautip: Xbox All Access bij Orange Belgium

Orange Xbox All Access
© Orange
Geef Xbox All Access in Ultra Gaming pack bij Orange Belgium als HET cadeau voor je geliefde gamer deze feestdagen.

Voor wie deze feestdagen op zoek is naar een perfect cadeau voor je geliefde gamer of zelfs voor het hele gezin: Orange is de enige provider in België die Xbox All Access aanbiedt, in het ‘Ultra Gaming’ pack, wat een geweldige deal is voor nieuwe en bestaande Orange klanten die graag games spelen.

Krijg het allemaal

Met Xbox All Access in het Orange ‘Ultra Gaming’ pack krijgen spelers alles wat ze nodig hebben om in next-gen gaming te duiken: met een Xbox Series S console + een abonnement van 24 maanden op Xbox Game Pass Ultimate, inclusief honderden geweldige games, nieuwe games vanaf dag één, online multiplayer om met vrienden te spelen, een EA Play lidmaatschap en 5 GB extra data voor Go-abonnementen. Met dit abonnement kunnen gamers een breed scala aan games spelen voor €24,99 per maand gedurende 24 maanden.

De Xbox Series S is de kleinste en meest betaalbare console van Microsoft ooit. Het is perfect voor beginnende gamers die een eerste digitale ervaring willen met next gen snelheid en prestaties, tegen lagere kosten. Omdat de Xbox Series S een console is die uitsluitend digitaal is, past het ideaal met Game Pass Ultimate, zodat spelers nieuwe en favoriete titels kunnen uitproberen.

Belangrijk detail: de console heeft een smaakvol design. Je hoeft hem zeker niet in de woonkamer te verstoppen.

Gamen is fun voor iedereen!

We gaan gezellig gamen deze feestdagen met het hele gezin. Gamen is leuk voor iedereen, met ervaring of niet. En met Xbox Game Pass Ultimate kun je zoveel games spelen. Voor elk wat wils. Dankzij de Ultra Gaming pack kunnen gamers in België de uitgebreide Xbox Game Pass Ultimate catalogus verkennen en hun games in real time streamen in de cloud dankzij het snelle en betrouwbare 5G-netwerk van Orange.

En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen gebruikers genieten van een ultrasnelle 5G verbinding, met enorm hoge snelheden (tot 1 Gbps) en lagere latentie in 5G-zones in België, wat hun game ervaring nog intenser maakt.

Orange Belgium blijft zijn 5G netwerk uitrollen om gamers alle voordelen van lage latentie en hoge responsiviteit te bieden.

Ga naar jouw dichtstbijzijnde Orange shop om deze aanbieding te scoren.

Voor meer informatie ga naar orange.be.


Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

orangepartnerinfo

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals