Partnerinfo

Deze MSI-monitoren verdienen een plek onder de kerstboom

MSI zakelijke monitoren
© MSI
Pak groots uit met een MSI-monitor als kerstcadeau. Tot en met 31 december zijn diverse monitoren van MSI met tot wel 1.200 euro afgeprijsd.

Ken je iemand die wel een nieuwe of extra monitor kan gebruiken, dan komen de MSI-monitordeals als geroepen. Tot en met 31 december kan je tot 1.200 euro korting krijgen op allerlei monitoren van MSI. Je kan kiezen uit monitoren voor gaming en thuis- of kantoorgebruik.

Keuzestress? Geen zorgen: we helpen je bij het kiezen van de juiste monitor(deal). Zo kies je direct het juiste formaat monitor, maar ook een monitor die over de eigenschappen beschikt die jij nodig hebt. Neem bijvoorbeeld de mogelijkheid om de monitor in hoogte te verstellen. Voor gamers kan een hogere maximale beeldverversing dan weer geen kwaad. Bewerk je wel eens foto’s en video’s, dan komt een hogere resolutie weer van pas.

Voor het gemak richten we ons op de monitoren met een prijskaartje onder de 300 euro. Wil je iets meer spenderen? Kijk dan zeker naar het volledige overzicht van MSI-monitordeals. Er valt heel wat korting te krijgen. MSI’s Optix MEG381CQR Plus kost in december bijvoorbeeld slechts 999 euro, terwijl je normaliter 2.199 euro moet neertikken. Een korting van 55 procent.

Leg deze MSI-monitoren onder de kerstboom

Performante budgettoppers

De decembermaand is vaak al duur genoeg met alle etentjes, uitstapjes en cadeaus voor zowel sinterklaas als kerst. Een monitor van 999 euro past dan gewoon niet binnen het budget. Gelukkig kan je ook kiezen voor voordeligere monitoren. Deze modellen zijn verkrijgbaar voor minder dan 130 euro.

MSI PRO MP241X – voor €89 van €139

De MSI PRO MP241X is een compacte zakelijke monitor. Deze 23,8-inch monitor is uitgerust met een ergonomisch ontwerp en oogzorgtechnologie. De Anti-Flicker- en Less Blue Light-technieken moeten ervoor zorgen dat je ogen minder snel vermoeid raken. Dit wordt verder ondersteund door de 75Hz-beeldverversing, waardoor het beeld net iets vloeiender oogt. MSI levert de monitor met een niet in hoogte verstelbare standaard, maar je kan hem wel eenvoudig ophangen met zijn VESA-mount.

MP241X
© MSI

Ook in de aanbieding is MSI’s PRO MP2412. Hoewel die monitor grotendeels identiek is aan de 241X, biedt hij aanvullend een gebogen scherm (1500R) en een iets hogere piekhelderheid van 300 nits. Als gevolg hiervan ligt de prijs ook iets hoger, namelijk 99 euro na de korting.

MSI G2412 – voor €199 van €129

De MSI G2412 is de perfecte monitor voor mensen die op zoek zijn naar een budgetmonitor met een hoge verversingssnelheid en de laagste reactietijden. Het IPS-scherm op de G2412 biedt een Full HD-resolutie, 170Hz-beeldverversing, reactietijd van slechts 1ms en maximale helderheid van 250 nits. Met de Anti-Flicker- en Less Blue Light-technieken zou je met deze monitor probleemloos avonden lang kunnen gamen. Tijdens die gamesessies geniet je steevast van vloeiende gameplay door Sync-technologie, die de verversingssnelheid afstemt met je GPU.

© MSI

In hoogte verstelbare monitoren

De eerdergenoemde monitoren vereisen steeds een losse monitorarm om ze in hoogte te verstellen. Als je liever een monitor hebt die standaard in hoogte verstelbaar is, kijk dan naar de onderstaande modellen.

MSI PRO MP273P – voor €129 van €189

De MP273P is niet alleen de eerste monitor die in hoogte verstelbaar is: het is ook de goedkoopste 27-inch monitor in deze dealgids. Vanuit ergonomisch perspectief is de MP273P een alleskunner. Hij kan niet alleen in hoogte worden versteld (110 mm), maar kan ook zijwaarts en om zijn as draaien. Technisch gezien lijkt de MP273P op de MP241X, met dezelfde oogbeschermingsmaatregelen (Anti-Flicker en Less Blue Light), beeldverversing (75Hz) en een piekhelderheid van 250 nits.

© MSI

MSI Modern MD272P – voor €179 van €279

Op het eerste gezicht lijkt de MD272P identiek te zijn aan de PRO MP273P. Beide monitoren beschikken over een 27-inch scherm met een Full HD-resolutie, beeldverversing van 75Hz en piekhelderheid van 250 nits. Ze zijn ook allebei in hoogte verstelbaar en kunnen zowel draaien als kantelen. Wat de Modern MD272P uniek maakt, is zijn usb-c-aansluiting met DisplayPort Alt-mode. Hierdoor biedt de monitor een extra videoaansluiting. Het is handig dat je via die poort ook je laptop kunt opladen. Verder beschikt de monitor over twee usb-a-poorten (USB 2.0) voor een toetsenbord of usb-stick. Met de ingebouwde KVM-switch kan je die accessoires naadloos tussen apparaten laten wisselen.

Modern MD272P
© MSI

Groots gamen voor nog geen €300

Ter afsluiting willen we nog een monitor uitlichten. Dit is ook meteen de grootste gamingmonitor van deze lijst. Groot is echter niet zijn enige sterke punt.

MSI G32CQ4 E2 – voor €279 van €359

Volgens MSI is de G32CQ4 E2 een gamingmonitor die de regels van eSports opnieuw definieert. Deze 32-inch monitor heeft een WQHD-resolutie (2.560 x 1.440 pixels). De monitor heeft een verversingssnelheid van 170Hz en een reactietijd van 1ms, wat zorgt voor een soepele en precieze gameplay. Mede door de lichte kromming van het scherm (1500R) kan de game-ervaring op MSI’s G32CQ4 E2 gerust meeslepend genoemd worden. Tot slot zijn alle Anti-Flicker- en Less Blue Light-technieken van de kantoormodellen ook geïntegreerd in MSI’s gamingmonitor.

© MSI



Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business