Tips

Netflix kijktip: Lupin- nieuwe afleveringen beschikbaar

Nog inspiratie nodig voor dit weekend of wil je het EK voetbal ontvluchten? De Netflix-miniserie Lupin is zeker de moeite waard!

Origineel artikel 15/01: Netflix heeft met Lupin zijn eerste kraker van 2021 te pakken. Een televisiereeks over een fictief personage uit de twintigste eeuw die zich afspeelt in het hedendaagse Parijs, het lijkt een vreemde combinatie. Deze miniserie van vijf afleveringen is geïnspireerd op de verhalenreeks Arsène Lupin van schrijver Maurice Leblanc uit het begin van de twintigste eeuw. Maar dan in een modern jasje gestoken.

Arsène Lupin heet in deze serie Assane Diop (Omar Sy). Die plant een inbraak op het Louvre om een kroonjuweel te steken. Niet uit hebzucht, maar om een rekening uit het verleden te vereffenen. Zoals zijn grote voorbeeld Arsène Lupin is Assane Diop een echte ‘gentlemandief’. Door zijn flair en charme hebben zijn slachtoffers vaak niets door tot het te laat is. En als dat niet werkt, dan heeft Assane Diop altijd wel een briljant plannetje klaar om zijn tegenstanders én de politie te slim af te zijn.

De Houdini-trucs die Diop uit zijn mouwen schudt zijn vaak misschien net iets té vergezocht en bombastisch, maar net dat maakt Lupin zo entertainend. De serie probeert jou als kijker ook voortdurend op het verkeerde been te zetten. Is je agenda leeg dit weekend, dan heb je met deze serie te bingen zo weer een dag goed besteed!

Deel 2 van Lupin nu beschikbaar Netflix

Update 11/06: Na de zenuwslopende cliffhanger van aflevering 5 komen we eindelijk te weten hoe het met Assane afloopt. Netflix heeft vandaag de resterende 5 afleveringen van Lupin gelost. Ideaal zo vlak voor het weekend. Veel kijkplezier!

Heb je nog meer inspiratie nodig? Lees dan ons juni-overzicht voor Netflix België!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business