Tips

Nieuw op Netflix België: wat verschijnt in juni 2021?

Benieuwd naar wat er deze maand allemaal verschijnt op Netflix in België? Wij zorgen voor een overzicht van de beste nieuwe series en films.

Heb je het aanbod van Netflix België ondertussen al uitgekeken? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf dinsdag 1 juni verschijnen er elke dag weer leuke nieuwe titels op Netflix. Elke maand zetten we de beste nieuwe films en series voor Netflix in België op een rijtje zodat jij weer weet wat te doen als het geen terrasjesweer is. Dit verschijnt komende maand nieuw op Netflix in België:

Nieuw op Netflix België (juni 2021)

The Walking Dead – Seizoen 10 (4 juni)

Het elfde seizoen van The Walking Dead gaat op 22 augustus in première. Een lange afscheidstournee die 24 afleveringen en twee jaar zal duren. Om jezelf voor te bereiden op dat laatste seizoen vervolledigt Netflix het tiende seizoen (vanaf aflevering 17). Net op tijd om jezelf bij te benen of om de laatste gebeurtenissen nog eens op te frissen. Hoewel lang niet alle seizoenen van hetzelfde niveau zijn, is The Walking Dead één van de populairste series van de voorbije tien jaar. Hopelijk laat het elfde seizoen niet te lang op zich wachten op Netflix.

Joker (5 juni)

Deze Oscarwinnaar was lange tijd enkel te vinden op Amazon Prime Video, maar nu heeft Netflix eindelijk ook de rechten binnengehaald voor Joker. De film laat op meesterlijke wijze de iconische superschurk The Joker vanuit een ander perspectief zien. Vanaf 5 juni nieuw te bekijken op Netflix.

Lupin – Deel 2 (11 juni)

Met Lupin had Netflix al heel vroeg in 2021 een kijkcijferkanon te pakken. Iedereen was dol op de listige trucs die Assane Diop (aka Arsène Lupin) uithaalde. De vijfde aflevering trakteerde ons op een enorme cliffhanger en sinds januari zitten we al vol ongeduld te wachten op het vervolg. Dat verschijnt eindelijk 11 juni op Netflix. Hoe zal het aflopen met Assane Diop? 11 juni hou ik alvast vrij om Lupin te bingewatchen!

The Angry Birds Movie 2 (12 juni)

De mobiele game Angry Birds roept ongetwijfeld herinneringen op. Miljoenen gebruikers downloadden de game die eind 2009 in de appwinkels verscheen en nadien nog talloze vervolgspellen kreeg. Het succes moest vroeg of laat wel eens tot een film leiden. En zo geschiedde in 2016. Of we nu nood hadden aan een sequel op de film laat ik in het midden, maar dat de tweede film vanaf 12 juni nieuw is op Netflix, daar bestaat geen discussie over.

Sophie: A Murder in West Cork – Seizoen 1 (30 juni)

Wie is er nu niet dol op een spannend moordmysterie? Deze miniserie gaat over de moord op Sophie Tuscan du Plantier. De Franse televisieproducente werd op 23 december 1996 brutaal om het leven gebracht in haar vakantiehuis in Ierland. Het onderzoek naar de moord zou uiteindelijk uitmonden in een internationale juridische veldslag die tot oktober 2020 heeft aangesleept. Deze misdaaddocu van Netflix zet het allemaal nog eens op een rijtje.

Heb je nog meer kijktips nodig voor Netflix en andere streamingplatformen? Lees dan de persoonlijke kijktips van onze redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business