Wedstrijd

12 dagen kerst: win de MSI Modern AM242TP 11M All-In-One pc!

MSI Modern AM242TP 11M
Het is weer bijna kerstmis en ook wij bij TechPulse geraken stilaan in de sfeer. Daarom geven we 12 dagen voor kerst, elke dag een product weg. Vandaag maak je kans om de MSI Modern AM242TP 11M te winnen.

In de aanloop naar kerstmis geven we iedere dag een prijs weg aan één of meerdere winnaars. Je kan telkens 24 uur lang aanmelden om kans te maken op een kerstcadeau van ons. Na die 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs.

  • Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaar wordt binnenkort gekozen en persoonlijk gecontacteerd.

Win de MSI Modern AM242TP 11M

De MSI Modern AM242TP 11M die vandaag op het menu staat, is een all-in-one computer. Beeldscherm en computer in één, met andere woorden. Het beeldscherm – dat ook dienstdoet als touchscreen – is net geen 23,8 inches groot en heeft een Full HD-resolutie. Dankzij het ‘IPS Grade’-paneel heeft het scherm ook een grote kijkhoek. Daarnaast kan zowel de hoogte als de helling van het scherm aangepast worden én is het apparaat compatibel met de VESA-standaard. Je kan de computer dus ook aan een monitorstand vastmaken als je dat zou willen.

Je zou inderdaad bijna denken dat de computer eigenlijk gewoon een monitor is. Zeker aangezien de pc aan de achterkant de bekende knop of nippel heeft waarmee je het scherm kan afstellen. Op monitors van MSI komt die knop vaker voor, maar het is de eerste keer dat hij in een all-in-one pc zit.

Een ingebouwde webcam met schuifvenster, een groot aantal aansluitingspoorten en makkelijk uitbreidbare opslag zorgen er verder voor dat dit een ideaal toestel is voor kantoortoepassingen en alledaags gebruik. De Intel Core® i7-1165G7 die in onze versie zit helpt je daar zonder problemen mee voort.

Wil je nog meer weten over de MSI Modern AM242TP 11M en wat wij ervan vinden? Lees dan zeker onze review!

Doe mee en win

Wij mogen één gelukkige winnaar blij maken met deze all-in-one computer. Vul het deelnameformulier in om mee te doen aan de wedstrijd en kans te maken op de MSI Modern AM242TP 11M.

12 dagen kerst: win de Modern AM242TP all-in-one van MSI

Deelnemen kan tot maandag 12 december om 12:00. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd.

Benieuwd naar het wedstrijdreglement? Dat kan je hier raadplegen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business