Wedstrijd

12 dagen kerst: win de Nextbase 622GW dashcam t.w.v. 330 euro

12 dagen kerst nextbase dashcam
Vandaag geven we voor 12 dagen kerst de Nextbase 622GW dashcam (+ goodiebag) weg. Waag snel je kans!

TechPulse is in de kerststemming, daarom willen we al onze lezers de kans geven om leuke gadgets te winnen. Vandaag ligt er een pakketje van Nextbase onder de kerstboom. Je maakt namelijk kans op de Nextbase 622GW dashcam ter waarde van 330 euro.

In aanloop naar Kerstmis geven we elke dag een mooie technologieprijs weg aan één gelukkige winnaar. Vandaag haalden we alweer het laatste pakje onder de kerstboom vandaan. Gebruik dus zeker je laatste beetje geluk van 2022 en maak kans!

Win de Nextbase 622GW

Je avonturen op de baan vastleggen en extra zekerheid verkrijgen bij (auto)ongevallen? Kijk dan al zeker eens naar de 622GW-dashcam van Nextbase. Zoals je mag verwachten van een dashcam anno 2022, schiet hij video in een 4K-resolutie. Geluiden van binnen en buiten de wagen worden uiteraard ook opgevangen door de dashcam. Met Nextbase voeg je bovendien in een handomdraai extra camera’s toe aan het pakket, voor bijvoorbeeld cabinetoezicht of beelden bij de achterruit. Je kan op het Nextbase 622GW-systeem zelfs achteruitrijcamera’s toevoegen. Handig als je wagen daar niet over beschikt.

Nextbase Giftbox

Uniek aan de 622GW is verder dat hij volledig handsfree bediend kan worden via Alexa Voice. Zo hoef je tijdens het rijden nooit de knoppen van jouw dashcam proberen aan te raken. Met Alexa Voice kan je daarbij zelfs je muziek bedienen of de route naar je bestemming opvragen.

Mocht je ooit in een ongeval terechtkomen dan neemt de Nextbase niet enkel beelden op. Hij kan volgens de productpagina zeer accurate locatiedata delen en zelfs SOS-oproepen met hulpdiensten voor je opstarten. Daarmee verzeker je jezelf niet alleen van bewijs voor de verzekering maar krijg je op het moment van het ongeluk ook de zorg die je nodig hebt.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer blij maken met de Nextbase 622GW dashcam (en een goodiebag). Je kan heel eenvoudig je kans wagen door het deelnameformulier hieronder in te vullen.

12 dagen kerst: win de Nextbase 622GW dashcam

Deelnemen kan tot maandag 26 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business