Wire

ESET behaalt de kampioenspositie in de Canalys Global Cybersecurity Leadership Matrix 2023

ESET
ESET, een wereldleider in cybersecurity, behoudt voor het vijfde achtereenvolgende jaar zijn kampioen-status in de nieuwste Cybersecurity Leadership Matrix 2023 van Canalys. Deze mijlpaal bevestigt de positie van het bedrijf als wereldspeler in het leveren van digitale beveiliging en als topbeveiligingsaanbieder voor wereldwijde partnernetwerken.

Voor Canalys, een toonaangevend analistenbureau in de wereldwijde technologiemarkt dat een algemene beoordeling geeft van de leidende leveranciers in cyberbeveiliging met gevestigde kanaalprogramma’s, is ESET “een van de weinige leveranciers in cyberbeveiliging die toegang biedt tot uitgebreide informatie over dreigingen.”

Voor Canalys, een toonaangevend analistenbureau in de wereldwijde technologiemarkt dat een algemene beoordeling geeft van de leidende leveranciers in cyberbeveiliging met gevestigde kanaalprogramma’s, is ESET “een van de weinige leveranciers in cyberbeveiliging die toegang biedt tot uitgebreide informatie over dreigingen.”

“Sinds de oprichting van het bedrijf, meer dan 30 jaar geleden, ligt onze focus op het helpen van onze partners bij de ontwikkeling van hun cyberbeveiligingsactiviteiten en de bescherming van hun klanten tegen alle soorten bedreigingen. We doen dit door consequent te innoveren en de bescherming van onze meerlaagse technologie te versterken. De doelgerichte verbetering van ons aanbod en onze benoeming tot Kampioen voor de vijfde keer op rij bevestigen de impact van onze inspanningen. We zijn blij dat we door onze partners erg gewaardeerd worden. We erkennen de waarde die zij hechten aan de investeringen die we in onze platformen en systemen hebben gedaan”, aldus Miroslav Mikuš, President Global Sales.

Het vermogen van ESET om zijn go-to-market-strategieën centraal te stellen en te coördineren en zijn beleid om zowel partners als nationale kantoren in staat te stellen campagnes en verkoopacties te organiseren – relevant voor hun lokale markt – dragen in grote mate bij tot zijn kampioen-status. Andere belangrijke elementen die een hoge beoordeling van de ESET-partners verkregen, zijn de kwaliteit van het accountmanagement, de technische ondersteuning en het gemak van zakendoen.

Vandaag bestaat het netwerk van ESET uit meer dan 10.000 actieve MSP’s en 24.000 actieve resellers. Het MSP-segment blijft met zijn groei van 30% een sleutelonderdeel van de bedrijfsstrategie. ESET heeft zijn aanbod versterkt door MSP’s in staat te stellen zowel de Inspect en Inspect Cloud XDR-oplossingen als de ESET Professional en Security Services-portfolio’s aan te bieden, inclusief met werkingscontroles en MDR.

“De continue betrokkenheid en ondersteuning van ESET, alsook de doelgerichte ondersteuning van onze partners om campagnes te voeren en verkoopinitiatieven uit te werken die relevant zijn voor lokale markten, hebben in grote mate bijgedragen tot het succes in het kanaal”, zegt Matthew Ball, hoofdanalist bij Canalys. “Partners waardeerden ten zeerste de betrokkenheid en het gemak van zakendoen alsook de kwaliteit van het accountmanagement.”

De Canalys Cybersecurity Leadership Matrix beoordeelde 29 leveranciers op hun wereldwijde kanaal en marktprestaties tijdens de voorbije twaalf maanden. De matrix combineert drie primaire types van input: partnerfeedback uit de Vendor Benchmark-beoordelingen van Canalys met een onafhankelijke analyse van het momentum van elke leverancier in het kanaal op basis van hun investeringen, strategie, uitvoering, marktprestaties alsook de groei van het marktaandeel van de leverancier binnen het kanaal.

Voor meer informatie over de Canalys Leadership Matrix Awards 2023, bezoek de website https://canalys.com/leadership-matrix-awards


Dit artikel werd geschreven door een van onze partners en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business