Achtergrond

De interessantste stukken over Windows 10 in 2015

2015 bracht ons Windows 10: het laatste besturingssysteem ooit uit Redmond. Er is reeds veel inkt over gevloeid, toch kunnen de interessantste stukken uit 2015 ook nu nog nuttig zijn voor jou en je medegebruikers.

windows10

Met Windows 10 lanceerde Microsoft het voorbije jaar zijn laatste besturingssysteem ooit. Vanaf nu wil de reus uit Redmond zijn systeem enkel nog updaten, waardoor er een verschuiving plaatsvindt naar ‘Windows as a Service’ (WaaS). Nu rest ons enkel nog de wazige vraag: wordt Windows 10 op termijn een abonnementsgebonden dienst? Dat is een vraag voor 2016, en vooralsnog toekomstmuziek. Vandaag hebben we het over de interessantste/best-gelezen stukken van 2015 over Windows 10.

Enkele stukken hebben we achterwege gelaten: iedereen heeft momenteel reeds de uitnodiging gekregen om over te schakelen, wat een artikel over het installeren ervan nogal overbodig maakt. Wel vind je hier enkele zeer interessante stukken, zowel voor zij die de sprong reeds wagen, als voor zij die er nog over nadenken. Algemeen gesproken kan je met een overstap maar weinig fout doen. Veel leesplezier en vrolijke feestdagen!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business