Western Digital My Passport Wireless 1 TB

De Western Digital My Passport Wireless doet prima dienst als opslagmedium, maar wanneer je hem wil gebruiken om media van af te spelen, schiet hij tekort.

De My Passport Wireless van Western Digital lijkt op papier erg op de Toshiba Canvio Aerocast. Ook deze schijf is draadloos te gebruiken met een mobiele app en ook hier vind je een kaartlezer terug.

Als opslagmedium doet de Passport erg goed z’n ding. Beelden kopiëren vanop de SD-kaart gaat vlot en ook als externe schijf werkt het toestel goed en vlot.

Als mobiel mediacenter laat de Passport echter te wensen over. Vooral met Full HD-films heeft de schijf het moeilijk. Wil je die streamen vanop de schijf naar je mobiele toestel, dan krijg je meer haperingen te slikken dan je lief is. Ook beelden bekijken gaat verrassend traag, al is dat net niet storend.

Net als de schijf van Toshiba schiet deze Passport tekort langs de afspeelkant. De app ziet er echter wel gebruiksvriendelijker uit dankzij het strakke design en de automatische onderverdeling van multimedia in de juiste categorie. Als back-up-schijf is dit toestel meer dan toereikend, als mediahub verkiezen we de Wireless Plus van Seagate.

  • Prijs: 149 euro
  • Pro: Draadloze functionaliteit; geheugenkaartlezer
  • Contra: Video niet altijd vloeiend

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business