Achtergrond

De beste smartphones van 2017: 19 telefoons vanaf 400 euro getest

Wie het allerbeste wil, moet heel wat geld uitgeven aan een smartphone. We hebben in totaal 19 toptoestellen verzameld om voor eens en voor altijd te bepalen: welke is de beste?

Een smartphone kiezen vandaag de dag is niet gemakkelijk. In de winkel heb je keuze uit meer dan 100 toestellen, en online vind je er nog veel meer. Welke moet je kiezen? En wat is je maximumbudget? Het ultieme overzicht van het jaar, gebundeld in één grote megatest, onderverdeeld in drie prijscategorieën.

Eerder gingen we al op zoek naar de beste budget– en midrange smartphones. Vandaag kijken we naar het premium segment: wat is de beste smartphone die je op dit moment kan kopen? Klik in de lijst hieronder op een smartphone voor meer informatie of download de pdf-versie van onze smartphonegids voor een uitgebreide vergelijking van specificaties en prestaties.


Wat zijn de beste budget-, midrange en premium smartphones van 2017?
Download onze smartphonegids en vergelijk de beste telefoons van het afgelopen jaar:

[whitepaper title=”Smartphonegids 2017: kies de telefoon die bij je past” thumb_url=”https://cdn.techpulse.be/2017/12/smartphonegids_300.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/download/20171214_techpulse_smartphones”]  [/whitepaper]

Keuze van de redactie

Na een bitsig gevecht moet de iPhone 8 Plus nipt de duimen leggen voor de Huawei Mate 10 Pro, voornamelijk dankzij het scherpere prijskaartje van die laatste. Een verdiende ‘Beste Keus’.

De strijd om de titel ‘Beste Koop’ is even bitsig omdat OnePlus, Archos en Motorola hevig met verschillende wapens strijden. OnePlus schrappen we als eerste omwille van de cameraprestaties. De Archos Diamond Omega is een verrassing van formaat, zelfs op cameravlak, maar de kleurvervorming in de schermrand is te storend. De Motorola Moto Z2 Play verdient de titel ‘Beste Koop’, met een uitzonderlijk goede camera gezien zijn prijskaartje en het leuke Moto Mod-systeem.

19 smartphones vanaf 400 euro getest:

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business