Niet te missen: ontdek deze 3 keynotes op Digital Transformation Day

Op 18 mei geven digital influencers en tech-specialisten tekst en uitleg bij de trend die elke sector zal hervormen: de digitale transformatie. Mis alvast deze 3 keynotes niet.

De Digital Transformation Day vindt plaats op 18 mei in Antwerpen en biedt een programma bestaande uit vier kennistracks: analytics, social, cloud en mobile. Naast de break-out sessies worden de bezoekers getrakteerd op drie essentiële keynotes die de digitale transformatie elk in een ander licht plaatsen. Ontdek hieronder waarom je ze niet mag missen.

Keynote 1: De impact van digitale transformatie op de mens (09:40)

Saskia Van Uffelen, CEO, Ericsson Belux
 
In haar keynote op de Digital Transformation Day deelt Van Uffelen eigen ervaringen en voorbeelden van hoe zij Ericsson Belux doorheen de digitale transformatie leidt. Ze vertelt over de niet te onderschatten impact van het fenomeen op de werknemer en waarom dat betekent dat de klassieke bedrijfsmodellen niet langer werken. Bedrijven hebben een nieuwe mentaliteit nodig om succesvol te zijn, maar wat houdt die mindset net in? De perfecte opener voor de rest van het programma.

Keynote 2: Put the Customer at the Heart, See people as the Soul And Value Digital as the Oxygen Of Your Organisation (10:00)

Olivier Van Duüren, Founder, The Dualarity
 
Eveneens niet te missen is de keynote van voormalig Microsoft-COO, Olivier van Duüren. Met zijn nieuwe bedrijf, The Dualarity, maakt Van Duüren er zijn core-business van om bedrijven te begeleiden bij hun digitalisering. Waar liggen de prioriteiten? Welke technologieën leveren de beste ROI op? Hoe zit het met de praktische kant van zaken? Tijdens zijn keynote zal Van Duüren de fijne kneepjes delen waarmee bedrijven hun omschakeling zo pijnloos mogelijk kunnen uitvoeren zonder dat hun prestaties of het moraal van hun personeel daar een negatieve impact van ondervinden.

Keynote 3: Hoe stem je business en IT af op managementniveau? (14:45)

Philip Huysmans, Post-Doctoral Researcher, Antwerp Management School
 
Man van de wetenschap Philip Huysmans leidt ons tot slot door de laatste keynote van de dag. Hij bekijkt de digitale transformatie vanuit academische hoek, en staaft met onderzoek van de Universiteit Antwerpen en Antwerp Management School hoe de bijkomende uitdagingen op technologisch én organisatorisch vlak het best kunnen worden aangepakt. Hieruit illustreert hij aan de hand van praktische casestudies hoe bedrijven wendbaar en flexibel blijven doorheen de verschillende fasen van de digitale transformatie.
 

Deelname aan de Digital Transformation Day is gratis. Bekijk hier het programma om de rest van de break-out sessies te ontdekken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business