Achtergrond

Een snelle infrastructuur; de heilige graal voor een performante website  

Het is een waarheid als een koe. Een performante hosting-infrastructuur is van cruciaal belang voor de customer-centricity van je hostingdiensten. Combell heeft dat goed begrepen en investeert in een oerdegelijke hardware en een hypermodern infrastructuur-design.  

 

Klanten van Combell merken een groot verschil. Zo merken ze onder andere belangrijke optimalisaties aan de gebruiksvriendelijkheid, de conversie en de Google rankings van hun website.

Drie klanten maakten onlangs de overstap naar Combell-infrastructuur. Wanneer ze het hebben over hun ervaringen met Combell, gaat de conversatie veel verder dan enkel de winst aan computerkracht. Combell biedt hen namelijk een nieuwe infrastructuur, helemaal op maat van hun individuele behoeften. Zo verdwijnen websiteproblemen als sneeuw voor de zon en worden de klantenplatformen merkbaar sneller. En dat leidt uiteraard tot tevreden klanten.

 

SiteManager 

SiteManager verhuisde recent naar een nieuwe omgeving bij Combell, maar ondervindt nu al de positieve gevolgen. Zo is de laadtijd van de dynamische webpagina’s van SiteManager bijna vier keer sneller dan voorheen.

Door de snelle laadtijden, groeit ook het klantenbestand van SiteManager. Aangezien SiteManager volledig online werkt, is een goede hostingpartner ook essentieel. Logisch ook. “Onze geloofwaardigheid zou volledig verdwijnen als onze infrastructuur het laat afweten”, aldus CEO Alexander Hoogewijs.

De switch betekende daarnaast ook een overstap naar krachtigere hardware, flexibeler beheer dankzij VMware, met performante SAN-opslag en snellere netwerkverbindingen naar en tussen de systemen.

Comandi 

Ook Comandi is recent overgestapt naar de Combell-infrastructuur. Comandi tovert ruwe data om in visuele management-dashboards. Daar komt uiteraard heel wat rekenkracht bij kijken. Rekenkracht die Combell zonder moeite verschaft. Ondertussen genieten zo’n 15.000 klanten mee van de prestatiesprong van Combell.

“We waren stilaan uit ons jasje gegroeid. Onze noden op het vlak van hosting zijn ook vrij specifiek. Door de snel groeiende hoeveelheid data kwamen onze rekenkracht en de snelle toegang tot beveiligde databank-opslag steeds verder onder druk. Dankzij de switch hebben we nu geen gezeur meer met performance. Dit was de overstap meer dan waard”, aldus Jacob Kiers, Lead application developer bij Comandi Dashboards.

“Sinds de switch voelen de dashboards van onze klanten significant sneller aan. Het is moeilijk om dit kwantitatief uit te drukken, maar het is zichtbaar sneller. Er zijn sindsdien ook geen klachten over de performance genoteerd, en die waren er voordien wel eens geweest. Het datavolume van onze klanten blijft fors stijgen. Toch zitten we nog altijd vrij ruim in het jasje. Zo gaat het plots wel heel hard.”

 

Ruitershop online 

Ruitershop online is ook zo’n tevreden klant van Combell. Zij maakten de overstap van Azure naar Combell, en zijn enorm tevreden met het resultaat.

“Combell heeft ons unieke expertise aangeboden op het vlak van platform-specifieke caching met Varnish voor PrestaShop. In de stresstests konden we 350 simultane gebruikers ondersteunen. Sinds juni 2019 zijn we live. En we kregen al echte pieken tot 150 simultane gebruikers te verwerken. De responstijden zijn nu al vergelijkbaar of beter dan op de vorige infrastructuur, terwijl de kost een stuk lager ligt. En er blijft ruimte voor verbetering. De samenwerking is echt professioneel en op maat, flexibel en met grote expertise.” Aldus Christian Janfils, extern marketingconsulent voor Ruitershop Online.

 

Combell, het hostingmaatje van iedereen 

De omschakeling van deze drie tevreden klanten verliep telkens zonder downtime of andere grote ongemakken. Dat is ook logisch, aangezien de technische teams van Combell erg ervaren zijn, en wel weg weten met dit soort technische migraties. Ook jij kan vandaag je webstek al een boost geven. Combell adviseert je namelijk gratis over de beste oplossing voor je migratie. De hostingexpert beperkt zich daarbij niet enkel tot een performante infrastructuur, maar gaat samen met jou op zoek naar mogelijke snelheidswinst voor je website of app. Als dat geen service is!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business