back to school must haves

Of studenten binnenkort op een normale manier naar de les kunnen, valt nog even af te wachten. Maar met deze 7 must-haves ben je alvast helemaal klaar voor een nieuw academiejaar.

Byebye, saaie studiespullen
Inspiratieloos studiemateriaal? Niet met deze Cricut Joy! Voortaan geef je in een-twee-drie een persoonlijke toets aan zowat al je hebbedingen. Een unieke kaart, sticker of label? De slimme snijmachine snijdt jouw design uit karton, transferfolie, vinyl, papier,… Kies uit honderden kant-en-klare ontwerpen en lettertypes, upload je eigen creatie of ontdek de duizenden premium designs in de Cricut Design Space. Dankzij de Bluetoothverbinding maak je van je computer, telefoon of tablet je eigen ontwerpstudio. 
 
Cricut Joy: 189,99€

Maak knappe content
In de ban van vloggen? Sony ontwierp deze multifunctionele camera speciaal voor contentmakers. Al hoef je niet heel ervaren te zijn om knappe video’s te creëren. Tal van technische snufjes doen het werk voor jou. Zo stelt de functie voor productpresentaties meteen scherp op jouw onderwerp. Het meegeleverde windscherm vermindert windruis (ideaal voor opnamen buiten!) en ook de timelapse en slowmotion optie, soft skin effect modus, uitstekende autofocus en beeldkwaliteit stellen zijn een droom voor vloggers. Deel je video’s (of foto’s!) en laat de wereld meegenieten van jouw straffe verhalen. 
 
Sony ZV-1 vlogcamera op Coolblue

Smartphone als professionele camera 
Op zoek naar een betaalbare smartphone op maat van je studentenleven? De OPPO A91 heeft alles wat je zoekt. De vier slimme camera’s van de elegante krachtpatser leveren in een handomdraai professionele foto’s op. Met de handige AI beautification optie bewerk je beelden snel vooraleer je ze met de wereld deelt. En ook aan videofans is gedacht, want de unieke stabilisatiefunctie maakt komaf met shaky video’s! Een knap staaltje technologie voorzien van een handige In-screen Fingerprint sensor.  
 
OPPO A91 smartphone + gratis OPPO Enco W31 draadloze headphones: 299€

Slimme drinkbeker
Vergeet jij weleens om voldoende water te drinken? Deze slimme drinkbeker van SipWell helpt je om het beter te doen. Met de CloudCUP-app op je smartphone zie je meteen hoeveel en wanneer je drinkt. Of luister naar de drinkbeker: hij trilt wanneer het tijd is voor een slokje water. 

Slimme drinkbeker: 49,99€

Waar is dat feestje? 
Op je kot, in het park of bij vrienden thuis? Met deze compacte BLUETOOTH®-speaker neem je het feest overal met je mee. Schokbestendig, waterdicht en voorzien van krachtige EXTRA BASS™2-speaker: deze handige sfeermaker verdient een vaste plek in je rugzak. 


Sony XBS23 bluetooth speaker: 120€

 
Sportbuddy
Niets motiverender dan een goede beat tijdens het sporten. Deze draadloze sportoortjes van Sony filteren storende geluiden weg zodat jij je helemaal in je work-out kan verliezen. Train je op straat? Dan versterkt de Ambient Sound functie het omgevingsgeluid zodat je verkeersveilig kan sporten. De headphone blijft stabiel in het oor zitten, is spatwater-en stofbestendig én in amper tien minuten oplaadtijd helemaal klaar om jouw 60 minuten lang op te peppen. 


Sony WF-SP800N sportoortjes: 200€

Je eigen betaalbare printshop in huis
Gedaan met kostelijke bezoekjes aan de printshop of geknoei met dure inktvretende patronen. Print je dikke studiebundels extra voordelig met de nieuwe generatie EcoTank-printers van Epson. De compacte printer vermindert je inktkosten tot maar liefst 90% en is uitgerust met een zuinige inktflessen, goed voor duizenden geprinte pagina’s. Dankzij de Epson iPrintapp print je voortaan even makkelijk vanop je smartphone of tablet als vanop je computer. Een lifesaver voor iedere student! 
 
EcoTank ET-4700: 299€

Gerelateerde artikelen

9 apps om het schooljaar goed te beginnen

Zie je op tegen het nakende schooljaar? Geen zorgen, met deze apps wordt je studentenleven een pak eenvoudiger. Graag gedaan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here