Google Nest
Afbeelding: Google via The Verge

De gelekte afbeeldingen gisteren werden niet veel later bevestigd door Google. Een officiële foto en filmpje zijn er van de Nest, maar daar blijft het bij.

Advertentie

Gisteren kregen we onverwacht een voorsmaakje van Google’s mogelijke Home-opvolger. De nieuwe Nest-speaker was gelekt via foto’s van de Amerikaanse FCC en toonden een toestel dat we nog niet gezien hadden.

Gisterenavond heeft Google de koe bij de horens gevat en heeft zijn nieuwe speaker dan maar ineens officieel bevestigd aan Amerikaanse media. We hebben nu dus een officiële foto van de smart speaker en een korte video.

Google Nest speaker

Verder heeft het bedrijf weinig of geen uitleg gegeven. Als je je dus afvraagt wat de nieuwe Nest-speaker kan, moeten we je het antwoord nog schuldig blijven. Net zoals prijzen en beschikbaarheid. De zoekmachinegigant heeft nog geen enk detail gelost.

Wel vermoeden we dat Google met dit nieuwe toestel sowieso de Home gaat opvolgen en ervoor zorgen dat het ook een meer premium audiokwaliteit kan aanbieden. Om bijvoorbeeld met een Sonos One te gaan concurreren.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Is dit de nieuwe Google Nest smartspeaker?

De Google Home is aan vervanging toe. Foto's van een nieuwe Nest speaker lijken te wijzen op een opvolger daarvan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here