Nubia Red Magic 5S

Het Chinese Nubia heeft deze week de Red Magic 5S aangekondigd. Een opvolger voor de 5G met hier en daar wat verschillen in de specificaties.

De Nubia Red Magic 5G krijgt een opvolger: de Red Magic 5S. Het gaat om een upgrade met enkele duidelijke verschillen. Zo krijgt de 5S extra RAM en heeft hij ook de Snapdragon 865+ aan boord.

Nubia Red Magic 5S

De Chinese smartphonebouwer Nubia heeft zijn nieuwe 5S aangekondigd op Weibo, de tegenhanger van Facebook. Zoals aangekondigd krijgt het nieuwe toestel de Qualcomm Snapdragon 865+-chip met een maximum RAM van 16GB en een opslag die uit te breiden is naar 256 GB. De vorige Red Magic 5G werd standaard geleverd met 128 GB, dat is nu dus opgetrokken. Verder zou het toestel een verbeterd koelsysteem hebben met een ventilator die draait, bijvoorbeeld tijdens het snelladen.

Verder is het camera-eiland op de Red Magic 5S onveranderd en zijn alle andere specs van deze smartphone ongewijzigd. De smartphonegigant lanceerde ook zijn eigen draadloze earbuds. Die zijn bedoeld voor mobiele gamers. Vandaar ook de accuduur van 20 uur.

Augustus

Vanaf 1 augustus is de Red Magic 5S beschikbaar in China. Omgerekend zouden de twee versies 462 euro en 534 euro kosten, maar de fabrikant heeft nog geen officiële prijzen in euro laten weten. Vermoedelijk zal daar dus wel een verschil op zitten. Wie interesse heeft kan het toestel vanaf 16 augustus vooruitbestellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here