Nieuws

Sony toont nieuwe audioproducten op 6 augustus

Sony
Sony komt binnenkort mogelijk op de proppen met de WH-1000XM4. Op 6 augustus kan je hier mee de livestream volgen via YouTube.

Het is lang stil geweest. Maar veel techgiganten zijn wakker geworden. Na Google heeft ook Sony deze week een teaser getoond. Daarin maakt het duidelijk dat er op 6 augustus nieuwe audioproducten zullen getoond worden met de hashtag #ListenwithSony.

Sony WH-1000XM4

Maar wat zou het bedrijf dan gaan aankondigen? Er zijn grote vermoedens dat Sony in ieder geval naar buiten komt met de nieuwe WH-1000XM4 hoofdtelefoon. Zijn voorganger, de XM3 werd in 2018 gelanceerd en zou volgens bepaalde media toe zijn aan een opvolger. En nog niet zo lang geleden, in juni, kwam daar het eerste bewijs van.

Op de Amerikaanse webshop van Walmart verscheen plots een pagina waarop de Sony WH-1000XM4 hoofdtelefoon te koop stond. Maar de hoofdtelefoon kan heel wat geweest zijn. Het bedrijf maakt uiteraard heel veel audioproducten dus we zullen nog even moeten wachten. Op 6 augustus verwachten we een aantal leuke aankondigingen.

Wie graag mee wil volgen op 6 augustus kan de livestream hieronder bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=RudzhutfxY0&feature=youtu.be

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business