Nieuws

iOS 13.6.1 fixt ‘groene tint’ bij iPhone 11

iOS 13
Apple werkt nog snel een aantal schoonheidsfoutjes weg vooraleer iOS 14 binnenkort officieel beschikbaar is voor het grote publiek.

Nadat Apple vorige maand iOS 13.6 lanceerde kwamen er een aantal kleine problemen naar boven. De nieuwe update bracht ondersteuning voor CarKey en had de API’s voor coronatracking-apps aan boord. Maar het zorgde ook voor een vervelende bug bij een deel van de iPhone 11 gebruikers. In een donkere kamer of bij het gebruik van Night Shift, kregen bepaalde gebruikers een groene tint over hun scherm na het ontgrendelen van de iPhone.

Apple iOS 13.6.1

Sinds 13.6 heeft het mobiele besturingssysteem voor iPhone ook het zogenaamde Exposure Notification framework aan boord. Dat zijn de tools die Apple gebouwd heeft voor corona-tracking samen met Google. Maar ook hier zaten wat fouten in die in 13.6.1 opgelost zijn.

Verder waren er bij sommige gebruikers ook problemen met het opslaggeheugen van de iPhone. Al zijn daar maar weinig concrete dingen over bekend. Zoals vermeld zal ook de ‘groene tint’ op het display van de iPhone 11 opgelost zijn. Apple gaf aan dat er een fout zat in het thermisch systeem van de smartphone.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business