Lucid Air v.s. Tesla Model S Performance

Zet twee krachtpatsers van elektrische wagens naast elkaar en de Lucid Air zou wel eens kunnen winnen van Tesla.

Volgende week zal Lucid zijn elektrische Air officieel lanceren. In tussentijd komt het merk stap voor stap naar buiten met nieuwe specificaties over zijn eerste elektrische model voor de commerciële markt. Zo toont de autobouwer deze week in een video hoe de Air de Tesla Model S Performance kan verslaan in een sprintrace van 400 meter.

Lucid Air v.s. Tesla Model S

Lucid werkt al Jaren aan de Air. Het bedrijf heeft daarvoor een eigen technologie ontwikkeld die duidelijk heeft opgeleverd. De Air zou om en bij de 800 kilometer autonomie bieden als alles mee zit. Verschillende gespecialiseerde media lieten al weten dat de technologie achter het batterijpack van Lucid best indrukwekkend is.

Wat ook indrukwekkend is, is het volgende filmpje. Daarin zien we de Air en Tesla Model S (Performance) naast elkaar. Klaar voor de sprint. Wat blijkt? Dat moet je gewoon zien in het fimpje zelf. De race werd georganiseerd door Lucid zelf.

Gerelateerde artikelen

Lucid Air debuteert op 10 september met meer dan 800 km autonomie

De Lucid Air is zeer positief uit de EPA-testen gekomen. Met een dikke autonomie wordt hij op 10 september officieel voorgesteld met alle details.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here