OnePlus Watch

Met de OnePlus Watch en OnePlus Health-app breidt OnePlus zijn ecosysteem verder uit.

Tijdens de lancering van de OnePlus 9-serie enkele weken geleden (lees zeker onze reviews van de OnePlus 9 en OnePlus 9 Pro), kondigde OnePlus ook een eerste wearable aan dat bij ons zal verschijnen: De OnePlus Watch.

De OnePlus Watch is gemaakt van roestvrij staal en laat je makkelijk je notificaties raadplegen, telefoontjes opnemen of foto’s maken. GPS is aanwezig en van het interne geheugen van 4GB kan je 2GB gebruiken om muziek op de smartwatch te zetten. Je OnePlus-telefoon kan je bij het sporten dus thuislaten. De OnePlus Watch draait niet op WearOS van Google en verbindt met je smartphone via de OnePlus-Health app. De prijs van de smartwatch komt op 159 euro en de verwachte verschijningsdatum wordt binnenkort bekendgemaakt. Alle verdere details kan je hier lezen.

Wij mochten de OnePlus Watch daarnet ontvangen en maakten er alvast enkele foto’s van met de OnePlus 9 Pro.


Gerelateerde artikelen

OnePlus 9 review: start van een nieuw cameratijdperk

De OnePlus 9 is een krachtige telefoon aan een betaalbare prijs. De samenwerking met Hasselblad zorgt bovendien voor een nieuwe camera-ervaring.

OnePlus 9 Pro review: Alles wat je wil en meer

De OnePlus 9 Pro is op alle vlakken een volwaardig vlaggenschip en een must-have voor iedereen die de volledige OnePlus-ervaring wil.

OnePlus Watch en OnePlus Health app zetten in op gezondheid

OnePlus heeft vandaag de OnePlus Watch voorgesteld, de eerste wearable van het bedrijf die ook in Europa zal verschijnen. De vorig jaar uitgebrachte OnePlus Band beperkte zich immers tot de Indische markt.
Sven schrijft graag over smartphones, e-bikes, gaming en alles wat met computers te maken heeft. Daarnaast schrijft hij dagelijks over fotografie en combineert hij die hobby met reizen.