Nieuws

Apple TV-app nu beschikbaar op televisies van Philips

Vanaf vandaag kunnen eigenaars van een televisie van het merk Philips genieten van Apple TV+ en de extra kanalen van de Apple TV-app.

Eigenaars van een nieuwe Philips Android-televisie van modeljaar 2021 vinden de Apple TV-app voorgeïnstalleerd op hun Smart TV-startscherm. Consumenten met een oudere Philips Android TV (die draait op Android TV 8 of hoger) kunnen de Apple TV-app toevoegen aan de favorietenlijst van hun televisie via de Google Play- winkel. De Apple TV-app is ook te vinden in de Philips Collection-app.

“Alle Philips Android-televisies zijn compatibel met Dolby Vision™ en Dolby Atmos™. Samen met de unieke Philips Ambilight-functie – waarbij de LED-verlichting aan de achterkant van het toestel een gekleurd lichtspektakel projecteert dat precies past bij het beeld op het scherm – zorgt dit voor Apple TV+ content met een ware bioscoopervaring.” Dat zijn toch de woorden van Martijn Smelt van TP Vision, een Nederlands elektronicabedrijf dat de licenties bezit om de televisies van Philips te produceren.

Wat heeft de Apple TV-app te bieden?

Op de Apple TV-app kunnen consumenten kijken naar Apple TV-kanalen zoals STARPLAYZ, Acorn TV en Noggin. Ze kunnen online en offline kijken, advertentievrij en on demand, rechtstreeks op de Apple TV-app. Via de Family Sharing-optie kunnen tot zes mensen een abonnement delen op Apple TV-kanalen met hun persoonlijke Apple ID en wachtwoord. Consumenten kunnen genieten van gepersonaliseerde aanbevelingen en krijgen toegang tot hun bibliotheek van aangekochte films en series.

Met Apple TV heb je uiteraard ook toegang tot Apple TV+, het streamingplatform dat Apple eind 2019 lanceerde. Het aanbod op Apple TV+ is wat beperkter dan dat van Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video, maar Apple zet wel sterk in op het produceren van eigen, kwaliteitsvolle content. Ze werken samen met grote namen zoals Steven Spielberg. Titels als Tehran of Greyhound krijgen zeer veel lof. Een abonnement kost na een gratis proefperiode 4,99 euro per maand. Duur is het streamingplatform zeker dus niet. Hier lees je alles wat je moet weten over Apple TV+.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business