Roomba J7+ Genius 3.0

De nieuwe Roomba J7+ van Roomba kan kabels, rommel en dierenuitwerpselen detecteren en ze vermijden.


Robots zouden je huis precies moeten schoonmaken zoals jij dat wilt en zouden alles moeten weten over jouw specifieke instructies en unieke voorkeuren. Daarom lanceert iRobot deze week de Roomba J7+ en de nieuwe 3.0 Home Intelligence. De robotstofzuiger kan zelfs dierenuitwerpselen herkennen en ontwijken met de zogenaamde PrecisionVision Navigation van iRobot. Heeft de J7+ zijn job niet gedaan? Dan staat iRobot garant dat je een nieuw toestel krijgt.

Roomba J7+

De J7+ leert de beste manier om zich door je huis te bewegen en onthoudt specifieke kamers en meubels, om zo schoon te kunnen maken waar dat het meest nodig is. Daarnaast kan de stofzuiger automatisch beginnen met schoonmaken als je thuis vertrekt en stoppen als je terugkomt. Volgens iRobot CEO Colin Angle voldoen smart-homeproducten vaak niet aan de verwachtingen van de consument als ze over onvoldoende context van het huis beschikken, niet onafhankelijk kunnen leren en als er complexe instellingen nodig zijn voor basisfuncties.

Ook de Clean Base is volledig opnieuw ontworpen om onder tafels te passen en neemt minder ruimte in beslag.


Genius 3.0

De nieuwe Genius 3.0 Home Intelligence is beschikbaar voor alle robotstofzuigers en dweilrobots van iRobot2. Met functies aan boord waarmee de robotstofzuiger begint als je vertrekt of eindigt als je thuis komt, smart map coaching, suggesties voor de kamers in je huis, suggesties voor verbeterde proetstijden en quiet drive. Die laatste schakelt de stofzuigonderdelen uit als de robot niet actief bezig is met een schoonmaaktaak.

De Roomba j7+- en j7-robotstofzuigers zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. Het model kost 749 euro zonder clean base en 999 euro met de clean base.