Nieuws

Twitter laat je eenvoudiger in jouw privéberichten zoeken

geschorste accounts
Twitter introduceert een nieuwe update waardoor je makkelijker kan filteren op basis van de inhoud van jouw directe berichten.

Raak je al snel verloren in jouw gigantische zee aan gesprekken op Twitter? Dan kunnen we je melden dat daar binnenkort verandering in komt. Het platform kondigde de nieuwe functie gisteren aan in een tweet. Vroeger kon je enkel in jouw rechtstreekse gesprekken met andere gebruikers filteren op basis van de naam van de persoon of het groepsgesprek. Met de nieuwe toevoeging zal je ook in staat zijn om op basis van bepaalde termen te zoeken. De functie werd gisteren uitgerold naar zowel de browser-versie als de Android- en iOS-apps.  

De berichten-tab verschijnt onder de zoekbalk naast die van personen en groepen. Bij het ingeven van een term kan je dus ook makkelijk schakelen tussen jouw eigen directe berichten en namen van personen waarmee je in gesprek bent.

Het zoeksysteem in de directe berichten zag in 2019 het levenslicht op de iOS-app. Android-gebruikers moesten tot 2021 wachten om ermee aan de slag te kunnen. Toen stelde Twitter de komst van het zoeken op sleutelwoorden voor, en dat de functie nog in 2021 zou verschijnen. We moesten wat langer wachten, maar beter laat dan nooit.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business