Nieuws

Netflix updatet apps zodat reclame-abonnement werkt

Netflix account delen verificatie code
Het Netflix Basic-abonnement met reclame werkte lange tijd niet op Apple TV's. Een update zorgt ervoor dat het nu uiteindelijk wel werkt.

Een Netflix-abonnement met reclame: écht aantrekkelijk is het niet, behalve voor die lagere prijs. Met een Netflix Basic-abonnement spaar je heel wat geld uit – je geeft er alleen wat beeldkwaliteit voor prijs en krijgt dus af en toe een reclamespotje te zien. Ook kan je maar met één apparaat tegelijkertijd kijken. Tenzij dat apparaat een Apple TV is: dan kan je namelijk helemaal niet kijken.

Aan het Netflix Basic-abonnement met reclame zitten namelijk een aantal beperkingen verbonden. De meest verregaande daarvan houdt in dat je toestel ondersteund moest worden: speelde je Netflix af vanop een Playstation 3 of een oudere smartphone of tablet? Dan kan je geen Netflix met reclame kijken. Ook wie een Chromecast zonder Google TV-ondersteuning of een Apple TV had, kon zich niet aanmelden Netflix met de nieuwe abonnementsopties.

Een nieuwe update van Netflix maakt eindelijk een einde aan die situatie. Als je een Apple TV hebt en wat wenst te besparen op je Netflix-abonnement, dan kan je vanaf nu aanmelden voor het Basic-plan met reclame. Daarvoor moet je eerst zorgen dat de Netflix-app geüpdatet is naar versie 2.3.0.  

Geen reclame in België

Hier hebben we echter nog geen toegang tot Netflix met reclame en dus tot de goedkopere abonnementsopties die Netflix aanbiedt, alsof het hele land aan een Apple TV hangt. Toch is het goed nieuws dat Netflix zijn applicaties updatet: zo wordt voorkomen dat Netflix plots niet meer werkt op bepaalde apparaten. Wie dus wil streamen vanaf oudere toestellen kan dat voorlopig zonder al te veel zorgen blijven doen. Komt het reclame-abonnement bovendien naar België, ben je er meteen van verzekerd dat je het zal kunnen gebruiken op jouw toestellen.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business