Apple Watch

De Apple Watch 4 Nike+ is stevig gezakt in prijs bij Switch.

Met de nieuwe Apple Watch 6 in het vooruitzicht daalt ook de prijs van de Apple Watch 4. De beste smartwatch die vandaag op de markt is voor iPhonegebruikers is gedaald in prijs naar 379 euro bij onze eigen Belgische Switch.

Wees er snel bij want op = op!

Apple Watch 4 Nike+

Het gaat in dit geval om de Nike+ versie met een zwart geweven sportbandje en de grootste 44mm-kast in Space Grey. Switch stunt nu met een deal waarbij je bijna 50 euro minder betaalt voor de laatste nieuwe Apple Watch die vandaag beschikbaar is.

Apple Watch

Specificaties

De Apple Watch van de vierde generatie werd verfijnd door een combinatie van nieuwe hardware- en softwareverbeteringen in een werkelijk unieke, uniforme vormgeving. Het schitterende display is meer dan 30 procent groter en naadloos geïntegreerd in de dunnere, kleinere kast, terwijl de nieuwe interface meer informatie met fijnere details biedt.

Apple Watch Series 4 met watchOS 5 bevat geavanceerde features voor activiteit en communicatie met revolutionaire gezondheidsfuncties, waaronder een nieuwe versnellingsmeter en gyroscoop die een harde val kunnen detecteren, en een elektrische hartslagsensor die een elektrocardiogram (ecg) kan maken met behulp van de nieuwe ECG-app.

  • Processor: Apple dual-core 64-bit S4
  • Display: OLED Retina 448 x 368 pixels
  • OS: WatchOS 5 en binnenkort WatchOS 6
  • Opslag: 16 GB
  • Extra: NFC, 802.11 WiFi, Bluetooth 5.0 en GPS

Heb je interesse in de Apple Watch 4 Nike+? Waag je kans met deze deal bij Switch!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here