Achtergrond

Waarom moet je als bedrijf kiezen voor Kubernetes?

Bedrijven met grote IT-noden zijn complexe machines en elke manier om de dagelijkse workload effectiever te laten draaien, kan een goede toevoeging zijn aan de bestaande infrastructuur. Toch is het belangrijk om je als bedrijf goed te informeren of een (gedeeltelijke) overstap naar Kubernetes een goede keuze is.

Kubernetes ontrafeld: alles wat je moet weten

Kubernetes is een gigantisch begrip in de techwereld, maar als je iemand vraagt wat het nou precies is dan krijg je meestal een van de volgende drie reacties: een overgecompliceerd antwoord, een veel te vaag antwoord of ze hebben er van gehoord, maar ze hebben geen idee wat het inhoudt. Kubernetes is ontzettend interessant voor bedrijven, maar dan moet het wel duidelijk zijn.

5 redenen om een e-bike te kopen deze zomer

E-bikes blijven aan populariteit winnen. Ze zijn ook allang niet meer exclusief bedoeld voor ouderen. Jong of oud: elektrische fietsen vergemakkelijken je leven.

Zo vloeiend als bloed: DLSS 3 in Diablo 4

Meer dan 11 jaar na de release van Diablo 3 bracht Activision Blizzard een opvolger uit. Diablo 4 werd meteen het meest succesvolle spel dat de uitgever ooit lanceerde.

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business