Microsoft lanceert verschillende nieuwe functies met de Fall Creators Update. We sommen de interessantste nieuwe opties voor je op.

Advertentie

Gisteren startte de gefaseerde uitrol van de Windows 10 Creators Update. Als je geluk hebt, kreeg je al een melding om je systeem bij te werken. Wil je je geduld niet op de proef stellen, dan leggen we hier uit hoe je de update forceert.

[related_article id=”219677″]

Het is de tweede grote update die Microsoft dit jaar voor zijn besturingssysteem doorvoert. De Creators Update lanceerde onder meer Paint 3D en een geïntegreerde blauwlichtfilter. De herfstupdate van Windows 10 heeft een soortgelijke naam met de Fall Creators Update. Deze nieuwe versie biedt meer toevoegingen in de breedte en zijn iets subtieler. We overlopen de interessantste nieuwe functies waaraan je je mag verwachten.

Advertentie

1 REACTIE

  1. Edge blijft toch op mijn zenuwen werken als browser. Ik gebruik hem omdat die lekker scrolt op touch devices zoals Surface Pro. Maar voor het betere werk blijf ik Chrome gebruiken. Op Edge kom ik nog in teveel situaties waarbij deze browser een bepaald scenario niet goed ondersteunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here