Google Nest
Afbeelding: Google via The Verge

Google's nieuwe Nest speaker zou eraan komen eind augustus voor 100 euro. Heb jij thuis een Home staan?

Advertentie

Nadat we begin juli de eerste gelekte beelden van de nieuwe premium Nest speaker zagen kent het toestel eind augustus zijn debuut. Althans, dat zou toch het geval zijn volgens de Duitse website WinFuture. Na de uitlek van de FCC-beelden reageerde Google meteen met een teaser waarin de nieuwe Nest speaker te zien was. Een kort filmpje zonder uitleg, prijzen of specificaties.

Google Nest

Google Nest

De nieuwe speaker in het filmpje leek daarbij overeen te komen met het voorbeeld dat we in de FCC-beelden hadden gezien. De bedoeling van de zoekmachinegigant is natuurlijk om een opvolger van de – intussen 4 jaar oude – Home speaker uit te brengen. Mogelijk zal het bedrijf eind augustus/begin september dan eindelijk het toestel van onder de doeken halen.

Onder codenaam j2 zouden verschillende mensen in de retail al weet hebben van een mogelijke lancering. Daarbij wordt ook de mogelijke prijs van 100 euro benoemd. Net zoals de huidige Home speaker zou ook dit nieuwe toestel geen display hebben maar krijg je wel een verbeterde audiokwaliteit.

Zowel in België als Nederland zijn alle Nest speakers gewoon beschikbaar. Voor dit nieuwe toestel zal dat dus niet anders zijn.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here